Şu var bedavaya.Eski zamanlarda Windows7'de Word programları vardı. Bu programlar sizden ürün anahtarı istemiyordu. Şu an indiriyorum fakat kullanamıyorum ürün anahtarı istiyor bunu nasıl çözerim?
Hocam ücretsizlerinde tüm özellikler olmuyor.Şu var bedavaya.
Hocalar özellikle Word felan istiyor.Hocam LibreOffice kullanın.
O zaman lisans alacaksınız sanırım(konu başlığında kastettiğiniz şeyi bilmiyorum).Aynı sorun bende de var malesef. Üniversiteye gidiyorum okulda lazım oluyor. Tamam oyunlarda felan orijinal alırım ama eğitim bu zorunlu bir şey. O kadar parayı nasıl verelim biz?
Hocam ücretsizlerinde tüm özellikler olmuyor.
Hocalar özellikle Word felan istiyor.
Aynı sorun bende de var maalesef. Üniversiteye gidiyorum okulda lazım oluyor. Tamam oyunlarda falan orijinal alırım ama eğitim bu zorunlu bir şey. O kadar parayı nasıl verelim biz?
Hocam ücretsizlerinde tüm özellikler olmuyor.
Hocalar özellikle Word falan istiyor.
Şu var bedavaya.
Ya da illa bilgisayarda ollsun diyorsan libreoffice var.Ücretsiz Microsoft 365 Online | Word, Excel, PowerPoint
Web için Microsoft 365 ile Word, Excel, PowerPoint ve OneNote dosyalarını görüntüleyebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.www.microsoft.com
Programsız istesen bu var.Peki normal yazıyı nasıl PDF'ye dönüştürebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.