Çözüldü Word sayfa sonuna yazı yazdırmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BossX

Centipat
Daha fazla  
Cetveli de sayfa sonuna kadar açmama rağmen fotoğrafta göründüğü gibi sayfa sonundaki boşluğa yazı yazamıyorum diğer sayfaya geçiyor. Nasıl düzeltirim?

Fotoğrafı eklememiş yeniden ekliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20241105_224212.jpg
    IMG_20241105_224212.jpg
    132,6 KB · Görüntüleme: 52
Çözüm
Paylaşmış olduğunuz ekran görüntüsünde yer alan "CTRL" eylem butonundan mantık yürüterek söz konusu metni bir dış kaynaktan alarak çalışma kağıdınıza aktardığınızı varsayıyorum. Bu varsayım üzerinden de ilerleyecek olursak; yapmış olduğunuz bu alıntının kaynak kodlarında, gözle görülmeyen unsurlarının da çalışma kağıdınıza aktarılmış olması söz konusu olabilir. Bu sebeple her ihtimale karşı o butona tıklayarak açılan sekmelerden "Metni Koru" butonuna tıklar mısınız?
Paylaşmış olduğunuz ekran görüntüsünde yer alan "CTRL" eylem butonundan mantık yürüterek söz konusu metni bir dış kaynaktan alarak çalışma kağıdınıza aktardığınızı varsayıyorum. Bu varsayım üzerinden de ilerleyecek olursak; yapmış olduğunuz bu alıntının kaynak kodlarında, gözle görülmeyen unsurlarının da çalışma kağıdınıza aktarılmış olması söz konusu olabilir. Bu sebeple her ihtimale karşı o butona tıklayarak açılan sekmelerden "Metni Koru" butonuna tıklar mısınız?

Son düzenleme:
Çözüm
Paylaşmış olduğunuz ekran görüntüsünde yer alan "CTRL" eylem butonundan mantık yürüterek söz konusu metni bir dış kaynaktan alarak çalışma kağıdınıza aktardığınızı varsayıyorum. Bu varsayım üzerinden de ilerleyecek olursak; yapmış olduğunuz bu alıntının kaynak kodlarında gözle görülmeyen spesifik unsurlarda çalışma kağıdınıza aktarılmış olabilir. Bu sebeple her ihtimale karşı o butona tıklayarak açılan sekmelerden "Metni Koru" butonuna tıklar mısınız?
İşe yaradı teşekkür ederim. İyi geceler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı