WordPres öne çıkan görsel sorunu

bafralifatih55

Hectopat
Merhaba sevgili arkadaşlar.
WordPres ile kendime bir site oluşturdum. Ancak yazıdaki öne çıkan görsel ana sayfada görüntülenmiyor. Önce ana sayfa adında bir sayfa oluşturdum ve ana menüye bağladım. Ana sayfada son eklenen yazıları gösteme bileşeni ekli durumda. Ana sayfada yazılar görünüyor. Ama görsel görünmüyor. Bu konuda yardımcı olabileceklere teşekkür ederim.

Anasayfa diye oluşturduğunuz sayfayı, görünü> özelleştir>Başlangıç Sayfasında seçtiniz mi? Çünkü site anasayfa olarak o kısımda seçtiğiniz sayfayı kullanır. Sizin anasayfa diye adlandırdığınız sayfayı değil.

Anasayfa diye oluşturduğunuz sayfayı, görünü> özelleştir>Başlangıç Sayfasında seçtiniz mi? Çünkü site anasayfa olarak o kısımda seçtiğiniz sayfayı kullanır. Sizin anasayfa diye adlandırdığınız sayfayı değil.
merhaba
hocam oluşturduğum sayfayı ana sayfa olarak ayarladım. Zaten eklediğim bileşen görüntüleniyor. Sadece öne çıkan göreselde problem var.
Kullandığın tema öne çıkan görselleri desteklemiyordur. Site linkini at istersen bir inceleyelim.
Merhaba hocam
Wordpreste daha yeniyim. O yüzden fazla bişey başaramadım. İşlemlerimide sub domainde yapıyorum.
Deneme.bafragormeengelliler.org.tr
merhaba
arkadaşlar tema değişikliği yaptım. yeni temada da öne çıkan örsel görünmüyor. yardım edecek birisi yok mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı