WordPress daha fazla sonuç kısmını kaldırmak

Katılım
7 Şubat 2018
Mesajlar
1.384
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese Merhaba, WordPress ile site kurdum. Google'dan arattığımda daha fazla sonuç diye bir olay geliyor. Bunu kaldırmamızın bir yolu var mı?
Bilenler aydınlatabilirse sevinirim. Görseli aşağıya bırakıyorum şimdiden teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    24,3 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu gösterdikleri benim eski sayfalarım içerisinde hiçbir veri yok. (404 error veriyor) Boş sayfalar olduğu için kaldırmak istiyorum bende.
Sitenizin Search Console üzerinde alan adı sahipliğini onayladınız mı? Orada site haritaları kısmından site haritanızı düzenleyip değiştirebilirsiniz. Var olan sayfalara yönlendirme yapar en azından.
 
Sitenizin Search Console üzerinde alan adı sahipliğini onayladınız mı? Orada site haritaları kısmından site haritanızı düzenleyip değiştirebilirsiniz. Var olan sayfalara yönlendirme yapar en azından.
AISEO diye bir eklenti kullanıyorum site haritası ayarlarında "Enable Sitemap=Aktif" gözükmekte ayarları da yapılıydı. Ama nedense bu sorun şuan bende devam etmekte. :(
 
led.png

Hocam Google Sitemap eklentisini yükleyin. Sonra Search Console üzerinden alan adı sahipliğinizi onaylayıp çıkaracağı site haritasının uzantısını buraya ekleyin. Site haritasi üzerinde bulunmayan sayfalar Google botları tarafından otomatik olarak tespit edilip silinecektir. Ben bu şekilde bir çözümün işe yarayacağını düşünüyorum.
 
Htaccess dosyasından 301 yönlendirmesi verirseniz belirttiğiniz sayfalar aramalardan kaldırılır. Ek olarak Search Console aracılığı ile de kaldırtabilirsiniz.
 
Eki Görüntüle 1188999
Hocam Google sitemap eklentisini yükleyin. Sonra Search Console üzerinden alan adı sahipliğinizi onaylayıp çıkaracağı site haritasının uzantısını buraya ekleyin. Site haritasi üzerinde bulunmayan sayfalar Google botları tarafından otomatik olarak tespit edilip silinecektir. Ben bu şekilde bir çözümün işe yarayacağını düşünüyorum.

Site haritası dizini bende de başarılı gözüküyor. Ama diğer seçenek bende yok bu normal bir şey mi?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı