WordPress eklenti düzenleme ekranı boş gözüküyor

3rgunbck

Centipat
Merhabalar arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Sahibinden temalı bir site yapmam gerekti babam için, ben de WordPress'te oluşturdum. Tema olarak OceanWP eklenti olarak da.

Wpadverts kullandım. Wpadverts eklentisini kurduğumda 2 adet sayfa oluşturuyor. Biri eklediğim ilanları görüntüleyebildiğim adverts ilanlar sayfası diğeri de add ilan.

Eklediğim sayfa bu arada add, adverts sayfasının alt sayfası konumundadır. Babam için bu add kanalını Türkçe yapmak istedim fakat düzenleme ekranı boş geldi. Elementor ile düzenlemeyi denediğimde ise elementor logosunda donup kalıyor. Yani bir yolunu bulamadım. Yardımcı olabilir iseniz sevinirim.

Saygılarımla,

İyi çalışmalar dilerim.

Aynı temayı Envoto Elements ile de aratıp hazır tema indirebilirsiniz. Yanında gelen dökümanda ise yapılması gerekenler yazıyor. Kolay gelsin.

Aynı temayı envoto elements ile de aratıp hazır tema indirebilirsiniz. Yanında gelen dokümanda ise yapılması gerekenler yazıyor. Kolay gelsin.

Teşekkürler ama dün bir eklenti buldum. İnsanlar internette kullanıyor idi. El ile bütün İngilizce kelime ne varsa getiriyor eklenti sen Türkçe karşılıklarını yazıyorsun. Biraz yaptım dün böyle ama sizin dediğinizi de deneyeceğim. Bu arada eklenti ismi loco translate idi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı