Çözüldü WordPress - "Elementor İle Editle" butonuna basınca Elementor'un edit kısmı beyaz oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Merhons

Hectopat
Daha fazla  
Beyaz olunca da mavi dönen yenileme işareti çıkıp asla geçmiyor...

Ekran görüntüsü 2023-03-08 200728.png

Çözüm
Hocam bu aşırı sinir bozucu bug gibi bir şey kullandığınız pluginleri tek tek kapa aç yaparak kontrol edin bazen işe yarıyor onun dışında başıma birçok kez geldi ne yaptıysam düzeltemedim.

Edit şöyle bir video buldum sorununuzu çözer umarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam bu aşırı sinir bozucu bug gibi bir şey kullandığınız pluginleri tek tek kapa aç yaparak kontrol edin bazen işe yarıyor onun dışında başıma birçok kez geldi ne yaptıysam düzeltemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Eyvallah başkan zaten sonradan fark ettim pluginlerden olduğunu, toplu işlemlerden çoğu eklentileri devre dışı bırakınca çözülüyor. (sanırım birbirleriyle çakışıyorlar)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı