Steam EFootball nasıl ülke değiştirilir?

yasin dağaşan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ben Azerbaycan'da öğrenim görüyorum. PES'e bir yıl önce başladım ama o zaman hesabı burada açtığım için Azerbaycan seçmiştim. Ama şimdi Türkiye'ye dönmek istiyorum. Konami'nin sitesinden Türkiye'ye çevirdim ancak eFootball'da değişmedi. Steam'de de ülke Türkiye. Yardımcı olur musunuz, nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Efootball 25'den 26'ya geçince ülke değiştirme hakkı vermişti bir süreliğine ama şuan öyle bir hak yok sanırım. 27 sezonuna geçişte bir daha hak verirse anca öyle değiştirirsin.

eFootball 25'ten 26'ya geçince ülke değiştirme hakkı vermişti bir süreliğine ama şu an öyle bir hak yok sanırım. 27 sezonuna geçişte bir daha hak verirse anca öyle değiştirirsin.

Evet hocam ben o hakkı kullandım zaten değişirken 365 gün sonra değişebilirsin dedi Konami'de değiştim ama Steam EFootball'da değişmedi problem bu.

Evet hocam ben o hakkı kullandım zaten değişirken 365 gün sonra değişebilirsin dedi Konami'de değiştim ama Steam EFootball'da değişmedi problem bu.
365 gün sonra değiştirebilirsen dediyse o gün gelince değiştirebilirsin daha öncesinde değiştiremezsin Konami bu durumlarda katı oluyor sırf ödüller için ülke değiştiren kişiler olduğu için.

365 gün sonra değiştirebilirsen dediyse o gün gelince değiştirebilirsin daha öncesinde değiştiremezsin Konami bu durumlarda katı oluyor sırf ödüller için ülke değiştiren kişiler olduğu için.

Yok hocam ben değiştim işte bilgi olarak onu söyledi hani tekrar 365 gün sonra değişebilirsin dedi onda problem yok değiştim ancak Steam'e yansımadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı