Çözüldü WordPress elementor Pro eklenti kurulumu yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Grande Eyemen

Centipat
Daha fazla  
Ekde belirttiğim hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-07-27 saat 15.40.18_bcadb708.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-07-27 saat 15.40.18_bcadb708.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 35
Çözüm
Bugün Virtualmin + Webmin yükleme fırsatım oldu. Aşağıda görselde gösterdiğim kısıma girerek istediğiniz değeri değiştirebilirsiniz.
Eklentiyle alakalı değil sunucunuzun PHP yapılandırmasıyla alakalı durum bu.

Yüklenebilen dosya boyutunu php.ini dosyanız üzerinden arttırmanız gerekiyor. Paylaşımlı sunucularda bu genelde değiştirilemiyor kendi sunucunuz varsa bahsettiğim dosyadan upload_max_filesize değerini arttırabilirsiniz.

Çözüm yazıyor aslında, upload_max_filesize değerini yüklemeye çalıştığınız dosyanın boyutundan daha yüksek bir ayarlayın.

Nasıl yaparım

Çözüm 2: Dosya yöneticisinden elementor pro zip dosyasını wp-content/plugins içerisine atın ve orada açın(zip'den çıkartma işlemi). Daha sonra sitenizde eklentiler bölümünde elementor proyu bulup etkinleştirin.

Son düzenleme:
wp-config.php dosyasına
define('WP_MEMORY_LIMIT', '128M');

Yazarak limiti yükseltebilirsiniz. Sorununuz büyük ihtimal düzelecektir.

.htaccess dosyasına
php_value upload_max_filesize 128M
php_value post_max_size 128M

Eklemeyi deneyin. Buda olmazsa mecbur php.ini düzenlemeniz gerekecek.

Ekledikten sonra apache restart atmayı unutmayın.

Apache restart nereden atacağım hocam. İlk defa Virtualmin üzerinden çalışıyorum

EDİT: .htaccess dosyası üzerinde düzenleme yapınca wp panele girerken Ekte belirttiğim hatayı alıyorum.
Screenshot_1.png

Ssh den centos için
systemctl restart httpd

Ubuntu için
service apache2 restart

Virtualmin karışık geldiğinden bende Keyhelp kullanıyorum. Panel hakkında pek bilgim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı