Wordpress ile e-ticaret sitesi nasıl kurulur?

Miraccbyk

Zeptopat
Daha fazla  
Merhabalar, WordPress kullanarak e-ticaret sitesi kurmak istiyorum. İlk kez böyle bir şey yapacağım. Öğrenmek istediğim şey, YouTube üzerinde birçok seri var bu konuyla ilgili. WordPress'i az çok biliyorum ama hiç aktif olarak kullanılan bir site yapmadım. Tam anlamıyla e-ticaret sitesini kurup nasıl aktif olarak kullanıma sürebilirim? Dediğim gibi, YouTube üzerinde seriler var ama onlarla birlikte kurduğumda aktif olarak kullanılabilir mi? Sıkıntı çıkar mı? Bildiğiniz güzel bir eğitim serisi var mı? Yardım ederseniz çok ama çok sevinirim. WordPress üzerinden kurduktan sonra ne gibi yasal işlemler gerekiyor?

WordPress'le e-ticaret için genellikle WooCommerce eklentisi kullanılıyor. Bunu araştırarak başlamanızı tavsiye ederim. YouTube üzerindeki serilerle elbette kurulabilir sağlıklı bir şekilde ama hata ve sorunlar yaşamanız olası. Bunları kendiniz çöze çöze öğreniyorsunuz zaten.

WordPress'le e-ticaret için genellikle WooCommerce eklentisi kullanılıyor. Bunu araştırarak başlamanızı tavsiye ederim. YouTube üzerindeki serilerle elbette kurulabilir sağlıklı bir şekilde ama hata ve sorunlar yaşamanız olası. Bunları kendiniz çöze çöze öğreniyorsunuz zaten.
Evet o bilgilere sahibim kurulumunuda biliyorum fakat WooCommerce kurduktan ve ödeme sisteminide hallettikten sonra neler yapmam lazım direkt sunabilir miyim ? Baştan sonra tam anlamıyla e ticaret sitesi yapımını anlatam bir kanal beya oynatma listesi var mıdır bildiğiniz ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı