Wordpress ile yapılmış online satış sitesinin güvenliği

bluemax

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar,

Wordpress ile yapılmış ve online satış yapan bir site ne kadar güvenlidir? Güvenli olması için SSL sertifikası almak kökten çözüm müdür?
Ayrıca komisyonu az ve ödemesi fazla uzun olmayan hangi sanal pos'u önerirsiniz?

Teşekkürler.

Wordpress şu an için en kolay ve en kullanışlı e-ticaret ortamını sağlayan ücretsiz bir uygulama. Hali hazırda kullandığım web site alt yapısını oluşturur kendileri.

Aşağıdaki durumlarda bir SSL sertifikası almanız gerekir ...

Çevrimiçi mağazanız var
Sitenizde üyelik ödemesi yaptınız
Her türlü işlem yeriniz vardır (çevrimiçi bankacılık, finansal hesap yönetimi, banka havaleleri vb.)
Web siteniz kullanıcıların giriş yapmasını gerektiriyor
Web siteniz, kişisel verileri, kredi kartı bilgilerini veya kullanıcılarınızdan gelen diğer hassas verileri işleyen formlar içeriyor
Web siteniz, kullanıcıların sitede sohbet etmesine olanak tanır
Aşağıdaki durumlarda bir SSL sertifikası almanız gerekir ...

Çevrimiçi mağazanız var
Sitenizde üyelik ödemesi yaptınız
Her türlü işlem yeriniz vardır (çevrimiçi bankacılık, finansal hesap yönetimi, banka havaleleri vb.)
Web siteniz kullanıcıların giriş yapmasını gerektiriyor
Web siteniz, kişisel verileri, kredi kartı bilgilerini veya kullanıcılarınızdan gelen diğer hassas verileri işleyen formlar içeriyor
Web siteniz, kullanıcıların sitede sohbet etmesine olanak tanır snaptube vidmate

Son düzenleme:
WordPress çok kolay hackleniyor. Pek güvenli değil.
Sen gel yıllardır Wordpress ile uğraş, sonra biri gelsin çok kolay hackleniyor pek güvenli değil desin... Kusura bakmayın fakat düşüncenize katılmıyorum. Güncellemeleri yapmazsan, güvenlik açıklarını takip etmezsen ve en önemlisi kırılmış / nulled yazılım kullanırsan tabii hacklenirsin. Hacklenme konusu uzar gider fakat wordpress tek başına oldukça güvenli bir içerik yönetim sistemidir. Sistemi güvensiz yapan kullandığın sunucu, yazılım ve temadır. Güvenlik testleri yapılmamış tema ve eklenti her zaman zararlıdır.

Sen gel yıllardır WordPress ile uğraş, sonra biri gelsin çok kolay hackleniyor pek güvenli değil desin... Kusura bakmayın fakat düşüncenize katılmıyorum. Güncellemeleri yapmazsan, güvenlik açıklarını takip etmezsen ve en önemlisi kırılmış / nulled yazılım kullanırsan tabii hacklenirsin. Hacklenme konusu uzar gider fakat WordPress tek başına oldukça güvenli bir içerik yönetim sistemidir? Sistemi güvensiz yapan kullandığın sunucu, yazılım ve temadır. Güvenlik testleri yapılmamış tema ve eklenti her zaman zararlıdır.

Dogrudur

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı