WordPress Madara nasıl özelleştirilir?

Manga ve webtoon okuma siteleri için kullanılan MADARA adlı WordPress temasını nasıl özelleştirebilirim.
Etrafı araştırdım fakat site renklerini, yerleşimini veya üstteki MADARA yazısını değiştirebileceğim bi' sayfa bulamadım, sadece var olan sayfalardaki yazıları vs. editleyip manga ekleme işlemleri yapabiliyorum.
Bu temayı kullanan sitelerin genel hatları aynı olsa da birbirlerinden farklı tasarımları var, bunu nasıl yapabilirim?
fdgertg34343.PNG
Resmi örnek site

Wordpress template'leri kolaylıkla özelleştirilebilir.

Bunun için ilgili template'i wordpress kurulumunuza ekleyin. Sonrası arayüzden kolay.

Ya da PHP+CSS içerisinden code ile özelleştirebilirsiniz.

Bende gözattım fakat bi sonuca ulaşamadım. 5 yıl önce alacaktım fakat almamıştım.
Görünüm > Theme Options = Bu kısımdan basit özelleştirmeler yapabiliyoruz
Görünüm > tema düzenleyici = Bu kısımdaki özelleştirmeler kod şeklinde. Diğer sayfadan yapamadığımız özelleştirmeler buradan oluyor, fakat karmaşık yapılmış tek tek neyin nerede olduğunu bulmak gerekiyor.
1707568139708.png

1707568199852.png

1707568270316.png

Ayrıntılı bilgi verebilecek, rehber niteliğinde yazı yazabilecek birisi var mı?
Kaynak ciddi anlamda yok.

Son düzenleme:
@MacBethad hocam madara temasını nasıl satın aldınız? Türkiye'den PayPal olmadığı için ödeme yapamadım ben.

@MacBethad 'Madara Child MK' almak istiyordum. Diğeri çok daha pahalı çünkü. Ama ekte attığım görseldeki gibi ödeme seçenekleri var.

Dosya Ekleri

• 1721574254360.png
    1721574254360.png
    39,9 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
@MacBethad hocam madara temasını nasıl satın aldınız? Türkiye'den PayPal olmadığı için ödeme yapamadım ben.

@MacBethad 'Madara Child MK' almak istiyordum. Diğeri çok daha pahalı çünkü. Ama ekte attığım görseldeki gibi ödeme seçenekleri var.
Profesyonel bir site açmadığım ve deneme/öğrenme amaçlı yaptığım için nulled olarak kullanmıştım, site şuan açık değil.
Webtoon sitesi kurma işleriyle uğraşan birkaç kişi var, satın almadan önce onlara danışmanızı tavsiye ederim temayı aldıktan sonra iş bitmiyor.
Depolama konusunda da tüyo vereyim, temaya mangaları webp formatında yükleyebiliyoruz;
Webp daha önceden yüklenmiş görselin uzantısı gibi çalışıyor, yani başka bir depolama alanındaki görseli önümüze seriyor, bu da çok daha az yer kaplamasını sağlıyor.
Önce Blogger sayfası açıp manga sayfalarını oraya yükleyip sonra webp formatında siteye ekleyebiliyorsunuz. Aklınızda bulunsun.

Profesyonel bir site açmadığım ve deneme/öğrenme amaçlı yaptığım için nulled olarak kullanmıştım, site şu an açık değil.
Webtoon sitesi kurma işleriyle uğraşan birkaç kişi var, satın almadan önce onlara danışmanızı tavsiye ederim temayı aldıktan sonra iş bitmiyor.
Depolama konusunda da tüyo vereyim, temaya mangaları WEBP formatında yükleyebiliyoruz;
WEBP daha önceden yüklenmiş görselin uzantısı gibi çalışıyor, yani başka bir depolama alanındaki görseli önümüze seriyor, bu da çok daha az yer kaplamasını sağlıyor.
Önce blogger sayfası açıp manga sayfalarını oraya yükleyip sonra WEBP formatında siteye ekleyebiliyorsunuz. Aklınızda bulunsun.

Hocam benim zaten blogger üzerinde manga sitem var. Temasını da 'manga reader' teması gibi kodlamıştım ancak artık WordPress'e geçeyim dedim.
Sonra WordPress için temayı kodlamakla uğraşmak istemedim daha zor. Satın alayım dedim ama türkiyedeyiz, PayPal yok alamıyorum.
Nulled versiyonunu bulamadım hiçbir yerde :(

Hocam benim zaten blogger üzerinde manga sitem var. Temasını da 'manga reader' teması gibi kodlamıştım ancak artık WordPress'e geçeyim dedim.
Sonra WordPress için temayı kodlamakla uğraşmak istemedim daha zor. Satın alayım dedim ama türkiyedeyiz, PayPal yok alamıyorum.
Nulled versiyonunu bulamadım hiçbir yerde :(
Sitenize bakabilir miyim?

Daha deneme aşamasındaydım. (sitem) Sonra tek tek bölüm yüklemek çok zahmetli geldi. Toplu bölüm yüklenmiyor bloggerda. Bu sebeple wordpress geçeyim ama temayı alamadım. Siz nasıl buldunuz nulled?
Hocam forumda korsana destek yok ayrıca sitenizdeki tüm seriler çalıntı.
Başta bende ekipsiz olarak açmıştım siteyi, o şekilde hiç yürümüyormuş haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı