Wordpress mi Blogger mı?

Sigmund Freud

Hectopat
Makaleler
29
Daha fazla  
Merhaba,
Kendi blogumu açmak istiyorum. Uzun zamandır merakım vardı ama bir türlü elim gitmiyordu.
Karar verdim artık.
Blog yazacağım.
Yeri gelecek kendi kişisel düşüncelerim, analizlerim (toplumsal analiz kripto değil xD) , yeri gelir yeni öğrendiğim bilgileri paylaşırım yeri gelir vesaire veisare.
Kişisel blog olacak.
Blogger mı Wordpress mi?

Wordpress daha rahat bir platform. Kendim blog açacak olsaydım Wordpress tercih ederdim.
Benim de ilgimi wordpress çekiyor ama şöyle bir sorunum var. Yarı yolda bırakırım diye kemik okuyucum olana kadar alan adı almayı düşünmüyorum.

.wordpress.com ile .blogspot.com arasında bir fark var mı?
Google Blogger kendisinin olduğu için .blogspot.com'a torpil geçiyor mu SEO,öne çıkma, indeksleme işlerinde.
Blogger kullanıcısıydım fakat Wordpress'e geçince rahatlığı anladım cidden. Wordpress öneririm!
Benim de ilgimi wordpress çekiyor ama şöyle bir sorunum var. Yarı yolda bırakırım diye kemik okuyucum olana kadar alan adı almayı düşünmüyorum.

Google Blogger kendisinin olduğu için .blogspot.com'a torpil geçiyor mu SEO,öne çıkma, indeksleme işlerinde.

Wordpress size çok daha fazla imkan ve rahatlık sağlar hocam.

Bir zaman blogger da WordPress de kullanmıştım. Bence WordPress ama eğer anlıyorsanız wordpress.com yerine wordpress.org'dan indirdiğiniz kaynak kodları ile site açmanızı öneririm. wordpress.com'da ücretli olan bazı şeyler wordpress.org'da ücretsiz diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor da olabilirim ama. Ama wordpress.org'u kullanmak için bir domain ve hosting'e ihtiyacınız var.

O konuda herhangi bir bilgim yok hocam ama siz işinizi büyütür de okuyucu kazanırsanız zaten siteniz üst kısımlarda olacaktır.

Benim de ilgimi WordPress çekiyor ama şöyle bir sorunum var. Yarı yolda bırakırım diye kemik okuyucum olana kadar alan adı almayı düşünmüyorum.

Google blogger kendisinin olduğu için .blogspot.com'a torpil geçiyor mu SEO, öne çıkma, indeksleme işlerinde.

Hayır hocam torpil geçilmiyor.

O konuda herhangi bir bilgim yok hocam ama siz işinizi büyütür de okuyucu kazanırsanız zaten siteniz üst kısımlarda olacaktır.
Peki ilk etapta .wordpress.com kullanıyorum. Okuyucum da oldu. .com'a bağlamak zor olur mu?
Bir zaman blogger da WordPress de kullanmıştım. Bence WordPress ama eğer anlıyorsanız wordpress.com yerine wordpress.org'dan indirdiğiniz kaynak kodları ile site açmanızı öneririm. wordpress.com'da ücretli olan bazı şeyler wordpress.org'da ücretsiz diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor da olabilirim ama.
Çok önemli özellikler mi bunlar?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı