Wordpress mi Blogger mı?

Google'ın kendisi .com satmaz mı?

İkinci olarak hayır dediğinizi varsayıyorum.
Blogspot sitesi açtım. 6 8 ay sonra takip edilen bir site oldu.
Ben bu siteyi WordPress'e ve .com a taşıyabilir miyim?
Taşıyabilirsin. Biraz araştırma yaparak bulabilirsin blogger'dan wordpress'e taşımayı.

@Jacques Lacan

Blogger ve WordPress altyapıları birbirlerinden farklı. Eğer mümkünse bile taşımak pek kolay değildir.
Bu videoya göre kolaymış. Yazıları olduğu gibi transfer ediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Google Blogger kendisinin olduğu için .blogspot.com'a torpil geçiyor mu SEO,öne çıkma, indeksleme işlerinde.
Hayır. Bloglama konusunda blogger hangisinin optimizasyonunu daha iyi yaparsa onun sonucu yukarılarda çıkar.
Peki ilk etapta .wordpress.com kullanıyorum. Okuyucum da oldu. .com'a bağlamak zor olur mu?
Wordpress kendi ücretsiz hosting sağlarken özel alan adı kullanımını destekliyor. Ama özel eklenti, tema yükleme desteği ve depolama alanı fazla mevcut olmadığı için bu yöntem pek tercih edilmiyor. Ama evet, kolaylıkla alan adınızı Wordpress'e bağlayabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı