WordPress öğrenmek zor mu?

Larux

Hectopat
Daha fazla  
Benim şu an elimde halihazırda HTML sitesi var ve ben bunu kullanım kolaylığı olması için WordPress yapmak istiyorum. 0 bilgiye sahibim. PHP ile kendi yönetim panelimi yazmak daha kolay olur yoksa WordPress öğrenmek mi? Zamanım biraz kısıtlı. Varsa PHP dışında alternatif frameworkler vs. öğrenmeye açığım. WordPress'te tema oluşturmak beni zorladı.

WordPress öğrenmek daha kolay. Elementor kullanarak sürükle bırak ile sayfalar oluşturabilirsiniz.

Sorun şu ki elimde hazır HTML ile oluşturulmuş bir proje var bunu WordPress'e entegre etmem lazım ve bunu düzenlenebilir yapmam lazım.

Sorun şu ki elimde hazır HTML ile oluşturulmuş bir proje var bunu WordPress'e entegre etmem lazım ve bunu düzenlenebilir yapmam lazım.
Bu bir sorun değil HTML'de kullandığınız style.css wordpress'e aktarıp div classları ve wp değişkenlerini düzgün verirseniz istediğiniz gibi olur.

En basit WordPress öğrenmeli midir?

Hazır PHP admin yönetim panelleri var. WordPress güzel ama PHP bilgin yoksa biraz uğraştırır gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xampp i kurmaya çalışıyorum ama indirirken sadece 64 bit seçenekleri var Windows için benim laptobım 32 bit bu durumda bende çalışmaz mı xampp

@die Xampp i kurmaya çalışıyorum ama indirirken sadece 64 bit seçenekleri var Windows için benim laptobım 32 bit bu durumda bende çalışmaz mı xampp

Bu XAMPP ile alakalı değil aslında, PHP ile alakalı. PHP 5.6'dan sonra 32 bit ile çalışmıyor PHP.
PHP 5.6 sürümü 10 yıl öncesine ait, yine de Wordpess kurmayı deneyebilirsiniz.

Anladım peki bu sürümde wordpress in son sürümde yaptığı şeylerin aynılarını yapabilir miyim, mesela bütün eklentileri kurabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…