WordPress öğrenmek zor mu?

Anladım peki bu sürümde wordpress in son sürümde yaptığı şeylerin aynılarını yapabilir miyim, mesela bütün eklentileri kurabilir miyim
İşte o kısımda sorun yaşayabilirsiniz. Zaten çoğu eklenti uyumsuzluktan ötürü çalışmayacaktır. Yani kurmanıza izin vermeyecektir. Fakat kemik kısmı öğrenebilirsiniz tabii.

Anla
İşte o kısımda sorun yaşayabilirsiniz. Zaten çoğu eklenti uyumsuzluktan ötürü çalışmayacaktır. Yani kurmanıza izin vermeyecektir. Fakat kemik kısmı öğrenebilirsiniz tabii.
Anladım sağolun

Olmadı herşeyi yaptım ama bi yerde takıldım, wordpress kurulum sayfasına geçemedim bi türlü alta resim koyuyorum nereye geçemediğimi

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-08-08-16-07-01-933_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2025-08-08-16-07-01-933_com.google.android.youtube.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Anla

Anladım sağolun

Olmadı herşeyi yaptım ama bi yerde takıldım, wordpress kurulum sayfasına geçemedim bi türlü alta resim koyuyorum nereye geçemediğimi
Xampp'ta MYSQL sunucusunu başlattıktan sonra url kısmına localhost/phpmyadmin yazın. Ardından soldan veritabanı ekle yazısına basın. Oradan veritabanına bir isim seçin ve ekleyin, resimdeki ekrana geldiğinizde kullanıcı adına root, şifreyi boş bırakın ve veritabanı ismi kısmına seçtiğiniz ismi yazın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı