WordPress.org ile site nasıl düzenlenir?

Berkocuk

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba dostlar. WordPress ile site kurma konusunda olabildiğince cahil sayılırım. Nerede bir videodan yardım almak istesem domain ve hosting alınması şartı çıkıyor karşıma. Ancak benim istediğim öncelikle sitemi düzenleyip (stlil ve görünüşünü) ondan sonra domain ve hosting alıp yayımlamak ama asla önce bu adım gösterilmiyor. Bu konuda bilgili arkadaşlar bana Wordpress.org ile WordPress dosyalarını indirdikten sonra nasıl bu adıma geçebileceğim konusunda yardım edebilir mi?

Merhaba dostlar. WordPress ile site kurma konusunda olabildiğince cahil sayılırım. Nerede bir videodan yardım almak istesem domain ve hosting alınması şartı çıkıyor karşıma. Ancak benim istediğim öncelikle sitemi düzenleyip (stlil ve görünüşünü) ondan sonra domain ve hosting alıp yayımlamak ama asla önce bu adım gösterilmiyor. Bu konuda bilgili arkadaşlar bana Wordpress.org ile WordPress dosyalarını indirdikten sonra nasıl bu adıma geçebileceğim konusunda yardım edebilir mi?

XAMPP programını bilgisayarına kur. Kurulum bitince C diskinin içerisinde XAMPP klasörü olacak. Onun içinde htdocs klasörü olacak içerisine girip bütün her şeyi silip sonra WordPress dosyalarını at ve kurulumu başlat. XAMPP programı sayesinde MySQL veri tabanları dahil hepsini local bilgisayarına kurup test edebilirsin. İşlemlerin bitincede hosting alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı