WordPress şifre doğrulama kodu gelmiyor

webciali

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
WordPress ile başım dertte:(
WordPress girişte mail ve şifre de sorun yok. Ancak "size gönderdiğimiz kısa mesajdaki kodu girin" diyor ancak telefona kısa mesaj gelmiyor.
İki adımlı kimlik doğrulama adımında verilen 10 adet kodu nereye not ettim ya da yazdım bulamıyorum da. 2-3 gündür sürekli deniyorum ama nafile.1 ay sonra hesabımdan otomatik ödemede alınacak. Devam da etmek istemiyorum.
Ne önerirsiniz?

Daha önce kod geldiğine göre %99 doğru olduğunu düşünüyorum..Ama %1 olmama ihtimali varsa ne yapabilirim? Ayrıca 26 ekimde sistemde kayıtlı kredi kartımdan otomatik ödeme alınacağı meil ile bildirildi..İptal etmek için sisteme giremiyorum..Sanırım kredi kartını ülke dışına kapatmam lazım bunlar için..

Merhaba, şu an aynı sorun benimde başımda bugün gün boyu ne yaptıysam alamadım SMS kodunu. Wordpress androis uygulama üzerinden talep oluşturdum. Umarım siz bir çözüm bulmuşsunuzdur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı