Çözüldü Wordpress site SMTP mail göndermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
98
Siteye gitmek için buraya tıklayın.

Ek olarak, iletişim kısmında problem var gönder dediğimizde hata alıyorum bu hatayı nasıl çözebilirim?

WP Mail SMTP üzerinden ayarları yaptım. Siteye kayıtlı adresim Gmail adresi değil. Site ayarlarındaki mail adresi ile aynı maili kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Berkay Davas Kontrol ettim, bir sonuç alamadım. "x" üzerine kayıtlı.
Benim sorduğum SMTP host yerine yazdığınız parametreydi. Orası genellikle "mail.siteniz.uzanti" şeklinde olur. Mesela benim sitem için mail.berkaydavas.com bağlantısı mail sunucusuna erişim veriyor.

Benim ayarlarımı da bırakıyorum. Belki yardımcı olur.

Ek olarak, iletişim kısmında problem var gönder dediğimizde hata alıyorum bu hatayı nasıl çözebilirim?
Eğer mail servera bakan linkte SSL yoksa güvenli bağlantı kuramazsınız. Encrytion none yapıp auto TLS ayarını kapatmayı deneyin.

@Berkay Davas Kontrol ettim, bir sonuç alamadım. "x" üzerine kayıtlı.
Benim sorduğum SMTP host yerine yazdığınız parametreydi. Orası genellikle "mail.siteniz.uzanti" şeklinde olur. Mesela benim sitem için mail.berkaydavas.com bağlantısı mail sunucusuna erişim veriyor.

Benim ayarlarımı da bırakıyorum. Belki yardımcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…