Çözüldü Wordpress site SMTP mail göndermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
98
Siteye gitmek için buraya tıklayın.

Ek olarak, iletişim kısmında problem var gönder dediğimizde hata alıyorum bu hatayı nasıl çözebilirim?

WP Mail SMTP üzerinden ayarları yaptım. Siteye kayıtlı adresim Gmail adresi değil. Site ayarlarındaki mail adresi ile aynı maili kullanıyorum.

1608302445464.png

1608302484727.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Berkay Davas Kontrol ettim, bir sonuç alamadım. "x" üzerine kayıtlı.
Benim sorduğum SMTP host yerine yazdığınız parametreydi. Orası genellikle "mail.siteniz.uzanti" şeklinde olur. Mesela benim sitem için mail.berkaydavas.com bağlantısı mail sunucusuna erişim veriyor.

Benim ayarlarımı da bırakıyorum. Belki yardımcı olur.

1608310643012.png
Ek olarak, iletişim kısmında problem var gönder dediğimizde hata alıyorum bu hatayı nasıl çözebilirim?
Eğer mail servera bakan linkte SSL yoksa güvenli bağlantı kuramazsınız. Encrytion none yapıp auto TLS ayarını kapatmayı deneyin.

@Berkay Davas Kontrol ettim, bir sonuç alamadım. "x" üzerine kayıtlı.
Benim sorduğum SMTP host yerine yazdığınız parametreydi. Orası genellikle "mail.siteniz.uzanti" şeklinde olur. Mesela benim sitem için mail.berkaydavas.com bağlantısı mail sunucusuna erişim veriyor.

Benim ayarlarımı da bırakıyorum. Belki yardımcı olur.

1608310643012.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı