Çözüldü WordPress tema kurulum sonrası üst menü gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
98
Hepinize merhabalar, WP kurulumunda yeniyim.

Envato üzerinden 2-3 tane tema aldım kurulumlarını yaptım fakat üst kısımdaki menü çubuğu gözükmüyor. Yaklaşık 2 gündür uğraşıyorum. Satıcı ile iletişime geçtim, paneli verdim, sonra geri dönüş sağlamadı. Nasıl çözebilirim? Önceden Elementor üzerinde gözüküyordu, sayfada gözükmüyordu şimdi hiç yok.

Bende olan;

1607550105040.png

Olması gereken;

1607550159583.png

Tema linki: Kinetic - Desktop, Mobile & Product App WordPress by Nunforest on Envato Elements
  • Kurulumu yaptım.
  • Eklentiler kuruldu.
  • Import data demo yapıldı.
  • .idea klasöründeki XML dosyalarınıda import ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sayfa düzenleme ayarları>menü> menü seçenekleri - otomatik ekle tikini aktif ettikten sonra problem düzeldi.

1607604793596.png
Hepinize merhabalar, WP kurulumunda yeniyim.

Envato üzerinden 2-3 tane tema aldım kurulumlarını yaptım fakat üst kısımdaki menü çubuğu gözükmüyor. Yaklaşık 2 gündür uğraşıyorum. Satıcı ile iletişime geçtim, paneli verdim, sonra geri dönüş sağlamadı. Nasıl çözebilirim? Önceden Elementor üzerinde gözüküyordu, sayfada gözükmüyordu şimdi hiç yok.

Bende olan;

Eki Görüntüle 772824

Olması gereken;

Eki Görüntüle 772827

Tema linki: Kinetic - Desktop, Mobile & Product App WordPress by Nunforest on Envato Elements
  • Kurulumu yaptım.
  • Eklentiler kuruldu.
  • Import data demo yapıldı.
  • .idea klasöründeki XML dosyalarınıda import ettim.
Her temanın paneli farklıdır bu resimlerden bakarak anlamak çok zor. İlk önce satıcı ile iletişim kurmayı deneyin. Eğer premium bir tema aldıysanız zaten satıcı ilgilenir. Satıcıya yazalı kaç saat oldu ? Geri dönüş yapmaları uzun sürebiliyor. En kötü eğer içeriğiniz yoksa, temayı silip tekrardan kurun. Tavsiyem günlük sitenizin yedeklemesini alan bir eklenti kurmanız. Eğer böyle problemler çıkarsa dünün yedeğine dönüp emeklerinizi bir nebze telafi etmek için.

@Huayra Defalarca WP'yi sildim kurdum. Farklı temalar ile denedim fakat olmuyor. Envato üzerinden alınan neredeyse tüm temalarda bu sorun var. Envato tema ve demo kurulum sonrası ücretsiz bir WP teması kurduğumda üst menü geliyor.

İlk mesajından sonra 2 gündür cevap vermiyor satıcı.

@Huayra Defalarca WP'yi sildim kurdum. Farklı temalar ile denedim fakat olmuyor. Envato üzerinden alınan neredeyse tüm temalarda bu sorun var. Envato tema ve demo kurulum sonrası ücretsiz bir WP teması kurduğumda üst menü geliyor.

İlk mesajından sonra 2 gündür cevap vermiyor satıcı.
30 gün para iadesi olayı varsa paranızı isteyin. Bu sitenin ismini ilk kez duyuyorum. Keşke MyThemeShop gibi ünlü sitelerden alsaydınız. Hemen geri dönüş sağlıyorlar. Tema büyük ihtimalle buglu eğer CSS biliyorsanız düzeltirsiniz. Ben şahsen bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı