Wordpress tema kurulumu nasıl yapılır?

Makaleler
2
Merhaba;
Ben ilk defa yabancı bir tema indirdim. Kurmaya çalıştım ama bir türlü internetteki haline benzemedi. Site dosyalarını atıyorum ne yapacağımı adım adım gösterirseniz çok iyi olur. İyi günler...

Not: Data-Options dan ayarları yükledim ancak hala benzemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Not olarak şunu da belirtmekte fayda var. Çoğu kişi wordpress temasını aldıktan sonra kurulu demoların aynısı olacağını zannediyor. Bu yanlış alınan temanın tema panelinden düzenlemeler ile demoda ki görünüme erişilebilir. Bu yüzden temayı aldım kurdum aynısı olsun olayı geçerli değil her temada.

Kusra bakma ama bence senin anlatımından kaynaklı bir sorun var. Yedek almanın amacı odur zaten. Sen diyorsun ki ben tema indirdim ama aynı şekilde kuramadım. Konu içinde ben yedek aldım bu yedeği kurdum ama yedeği kurmama rağmen tema eski hali gibi olmadı dememişsin. Kurulu tema hangisiyse onun yedeğiyle alır benim bildiğim yanlışım varsa düzelt. Onun dışında temayı yeni kurduğunu söylüyorsun bu yüzden posta verilen cevapları uygulaman yeterli.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı