Work and travel başvurmak için geç mi?

Jorcormy

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süredir aklımda ancak bir türlü karar veremedim çünkü kimisi köle gibi çalışır, giderken harcadığın parayı anca çıkartırsın diyor, kimi de tek işte çalışıp masrafımı çıkarttım üstüne rahat rahat gezdim diyor. Ancak bu yaz veya en kötü sonraki yaz gitmek istiyorum ne olursa olsun. Dolayısıyla;

1- Gidenler tecrübelerini paylaşabilir mi?

2- Hangi acente önerirsiniz?

3- Şu an başvurmak için geç mi?

4- Hangi eyalet ve iş önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süredir aklımda ancak bir türlü karar veremedim çünkü kimisi köle gibi çalışır, giderken harcadığın parayı anca çıkartırsın diyor, kimi de tek işte çalışıp masrafımı çıkarttım üstüne rahat rahat gezdim diyor. Ancak bu yaz veya en kötü sonraki yaz gitmek istiyorum ne olursa olsun. Dolayısıyla;

1- gidenler tecrübelerini paylaşabilir mi?

2- hangi acente önerirsiniz?

3- şu an başvurmak için geç mi?

4- hangi eyalet ve iş önerirsiniz?

Bence gec ama sen bilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yapabilir tabide daha tuzlu olmazmiki is secimi olsa neyse

Ben en erken kayıt olanlardan biriyim ve henüz iş bulamadım. Mayısa kadar iş yerleştirmeleri devam ediyor, geç falan değil şu an yani.

Hocam yapabilir tabide daha tuzlu olmazmiki is secimi olsa neyse

Ben en erken kayıt olanlardan biriyim ve henüz iş bulamadım. Mayısa kadar iş yerleştirmeleri devam ediyor, geç falan değil şu an yani.

Bilgilendirdiginiz icin tsk bende ileride yapacagim da hangi bölümü sectiniz uni de meraktan sorayim dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı