Work and Travel ile Amerika'ya gidip kalmak

Haklılar aslında. Bizim milletteki kurnazlık, üçkağıtçılık neredeyse hiçbir yerde yok.

@
İyi günler arkadaşlar konudan çok sonra yazıyorum farkındayım ama aklıma takılan bir soru var şimdi ben bir arkadaşımla birlikte Wat programına gidip bittikten sonra da F1 vizesine yani dil okuluna geçip ssn ile Uber,doordash vb şeyler yaparak orada kalmayı planlıyoruz.
Aklıma takılan tek bir şey var cevabını bulamadım bu ssn ile birlikte uber doordash vs. yapmak sıkıntı mı yani bir sorun yaratır mı bize?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

trump varken başta bence amerika hayallerinden vazgeçin.

Hayır kral zaten ssn dediğin şey social security number yani senin çalışmanı sağlayan bi kimlik gibi düşün. Eğer ssnin varsa sorun yaşamazsın. Bazı işyerleri ssnsiz de çalışan alıyor bu arada ssn bitip kaçak çalışmaya çalışırsanız da aklınızda bulunsun. Ama tabii ki bunu tavsiye etmediğimi de söyleyeyim.

ka
kanka 2 yıl geçmiş ne yaptın haber var mı? bende bu sene üniye yerleşeceğim senin gibi bir planım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…