endoplazmik1kulum
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar Workintech'e başvurmuştum ve şöyle bir cevap geldi:
"
Merhaba,
Workintech'e başvurun için teşekkür ederiz. Başvuru sayımızın yoğunluğundan dolayı şu an için seni bekleme listesine alabiliyoruz. Bekleme listesindeki adaylarımız programlarımıza iki şekilde katılabiliyorlar:
Ya da, aşağıda detaylarını anlattığımız “javascript ile yazılımcılığın temelleri” Online programını başarıyla tamamlarlarsa, onları direkt mülakat aşamasına alarak en yakın programa katabiliyoruz.
Özetle, beklemek istiyorsan şu an için yapman gereken bir şey yok. Programa hemen katılmak istiyorsan yapay zeka destekli bu özel programla yazılımcılığa ilk adımını atabilirsin.
Programın özellikleri:
"
Merhaba,
Workintech'e başvurun için teşekkür ederiz. Başvuru sayımızın yoğunluğundan dolayı şu an için seni bekleme listesine alabiliyoruz. Bekleme listesindeki adaylarımız programlarımıza iki şekilde katılabiliyorlar:
- 2-4 ay arası bir bekleme süresi içinde kontenjan açılma durumunda haberdar edebiliriz.
Ya da, aşağıda detaylarını anlattığımız “javascript ile yazılımcılığın temelleri” Online programını başarıyla tamamlarlarsa, onları direkt mülakat aşamasına alarak en yakın programa katabiliyoruz.
Özetle, beklemek istiyorsan şu an için yapman gereken bir şey yok. Programa hemen katılmak istiyorsan yapay zeka destekli bu özel programla yazılımcılığa ilk adımını atabilirsin.
Programın özellikleri:
- Eğitim video ve yapay zekâ destekli uygulamamız üzerinden Online gerçekleşecek.
- Başlangıç seviyesi JavaScript öğrenecek ve program sonunda sertifika almaya hak kazanacaksın. Biz de senin yazılımcı olmaya yönelik kararlılığını görme imkanına sahip olacağız.
- Ortalama 2-3 haftada tamamlanıyor (eğitim zamanlarını kendin belirleyeceksin).
- Uygulamamız seni özel öğretmen gibi destekleyecek: Sorularını cevaplayacak ve kodlarını düzeltecek.
- “Early-access” özel fiyatı 450₺."
Workintechin çok iyi olduğunu herkes söylüyor ama tanıdığım hiç kimse yok. Başvurdum ancak şöyle bir cevap geldi. Workintech'e katılan biri cevap verirse çok sevinirim bu olay mantıklı mı ve gerçekten bu programın geri dönüşü güzel mi?