World of Tanks Başlatılamıyor

Can Tunçerler

Decapat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Bilgisayarıma World of Tanks oyununu indirdim, Game Center uygulamasından oyunu başlatmaya kalktığımda oyun yükleniyor ekranı geliyor ardından o ekran kapanıp Windows ekranına geri dönüyor. Oyunu HD ayarlar ile yükledim, temiz kurulum da yaptım, oyunu kaldırıp yeniden indirdim. Windows ve ekran kartı sürücüsü güncellemelerini kontrol etim. Anakart üzerindeki ses kartım da kapalı (Nahimic codec ile ilgili olan hatalardan bahsediliyordu, bu nedenle yazdım). Windows 10 Pro 1903 X64 yüklü, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Mod kullanıyorsanız yüklediğiniz modları silin çoğu zaman bu sorun modlar yüzünden kaynaklanıyor.

Yalnızca World of Tanks'ın internet sitesinden World of Tanks'ı yükledim onun haricinde herhangi bir mod yüklemedim, Launcher'dan oyunu başlatıyorum, tam yükleniyor siyah ekrandan sonra oyundan atıp Windows masaüstüne dönüyor. Oyunun Launcher kısmından "Kontrol Et ve Onar" seçeneğini de denedim ancak yine de başlatılamıyor. Microsoft Mağaza'dan 2.17 Gb boyutunda World of Tanks Blitz yükledim sonrasında, onu oynayabiliyorum. Ancak oyunun kendisini çalıştıramıyorum maalesef.​
Bu sorun ile ilgili olarak; Windows 10 Pro Sürüm 1909'u temiz kurulum şeklinde yükledim, sonrasında tüm sürücülerin güncel sürümlerini yükledim. Oyun çalıştı. 👍
Bu sorun ile ilgili olarak ; Windows 10 (x64) Pro 1909 sürümünü temiz kurulum yaptım, ardından tüm sürücülerin güncel sürümlerini yükledim, oyun çalıştı. 👍

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı