Çözüldü World of Tanks EU "D:\Games\World_of_Tanks_EU\updates içindekiugulama dosyaları işlenemiyor." hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Soviet BIAS

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i7 3770K 4.7GHz
Intel Arc B580 LE
GA-Z77X-UD5H
Corsair Vengeance 4x8 DDR3
Samsung 870 EVO 2x1TB
Corsair RM750
RAM
2x8 DDR3 RAM
Ekran kartı
Gigabyte GT 630
Anakart
GA-H77-DS3H
İşlemci
İntel Core i3 3220
HDD'me WoT indirirken 2%'de bile hata veriyor. SD paket ile böyle oluyor. HD paket indirirsem FPS düşer. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot (86).png
    Screenshot (86).png
    1,2 MB · Görüntüleme: 20
Yeterli depolama alanı olduğuna emin misin?

Setup dosyası doğru indirildiğinden eminsen eğer alternatif bir indirme kaynağı deneyebilirsin.

Bu oyun kendi başlatıcısından indiriliyor. Setup dosyası yok yani.

D:/Games'ten oyunu tamamen silip geri yüklemeyi deneyin olmazsa başlatıcıyı da silip geri yükleyin sorun devam ederse müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

D:/Games'ten oyunu tamamen silip geri yüklemeyi deneyin olmazsa başlatıcıyı da silip geri yükleyin sorun devam ederse müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

Oyunu kaç defa silip yükledim. Bence Game Center'i silip geri yükleyeyim. Ama bundan önce Steam'den indireyim.

@Mock Steam'de hata verdi. Ne yapmalıyım?

Oyunu kaç defa silip yükledim. Bence game Center'i silip geri yükleyeyim. Ama bundan önce Steam'den indireyim.

@Mock Steam'de hata verdi. Ne yapmalıyım?

O zaman bir müşteri hizmetleri ile iletişime geçin en iyi onlar bilir.

O zaman bir müşteri hizmetleri ile iletişime geçin en iyi onlar bilir.
Kusura bakmayın geç yazdığım için. Sorunu çözdüm. Eski sürüme geçmiştim ve yüklendi. Şimdi güncel sürümdeyim. Yardımınız için teşekkürler.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı