World of Tanks nasıl bir oyundur?

Adam eskiden oyunun çöp olduğunu düşünüyor muydu?
Eskiden mm değişikti, mermi mekanikleri dahil pek çok şey değişikti. Ve çoğu gördüğüm oyuncu o zamanlar oyunun kötü olduğunu düşünüyordu. Şu anda WoT'un durumu gelişime açık. Gayet oyuncu dostu bir oyun oldu. Oyuna başladığında ücretsiz %100 mürettebat bile veriyor. Biz %50 mürettebat ile çat çut giriyorduk.

Akşama O-I üstündeki mürettebatı atayım sana. Anlarsın o zaman saati, savaşı.

O verdiği %100 mürettebat tier 3 tanka hocam, adamlar gidip te ıs-7'ye vermiyor ki %100 mürettebat'ı. Yeni başlayan adam da tier 5'e geldiği zaman %50 mürettebat ile oynuyor.

Akşama o-ı üstündeki mürettebatı atayım sana. Anlarsın o zaman saati, savaşı.
Full mürettebat atıp benden saatini mi anlamımı istiyorsun? Mürettebat kasmanın ne kadar kolay olduğunu unuttun galiba. WoT'a karşı anlamsız bir nefretiniz var.

O verdiği %100 mürettebat tier 3 tanka hocam, adamlar gidip te ıs-7'ye vermiyor ki %100 mürettebat'ı. Yeni başlayan adam da tier 5'e geldiği zaman %50 mürettebat ile oynuyor.
Yalnız, tank akademisi görevleri tamamlanana kadar (ki 32 tane aşama var) oyun 4. tierden başlar şekilde 10. tiere kadar %100 mürettebat veriyor. Tank akade misinin verdiği ödüllerde yeni başlayan bir oyuncu için gayet iyi.

2 3 gündür tamer yeşildağ izliyordum zaten deli gibi oyun bana sardı ama çoğu kişi P2W diyor onun için ne yapacağımı bilmiyorum Steam de yorumlar da çok iyi değildi ama bana sardı yine de.
P2W derken normal tanklarla da pre tanklara karşı rahatlıkla mücadele edebiliyorsun. Bu tecrübe ve oynanışla alakalı. Ayrıca görevlerle pre tank da düşürebiliyorsun bazen, sıkıntı etme yani. Günümüzde her oyunda P2W vardır mutlaka.

Yalnız, tank akademisi görevleri tamamlanana kadar (ki 32 tane aşama var) oyun 4. tierden başlar şekilde 10. tiere kadar %100 mürettebat veriyor.

Hocam öyle bir şey mi geldi oyuna? 1-2 aydır hesabım artık çöp olduğu ve hesabı kaldırmak için çok sabır istedği için oynamıyorum oyunu. Çok saçma o zaman. Bu arada benim de hesabım 2012'de kayıtlı. Çok az maçım var fakat küçükken 200 tane hesap açtım ve hepsinin savaş sayıları 1000'in üstünde. Bilmiyorum tam maçlarımı ama olsun. İsterseniz bir gün girelim beraber hocam ama bende hiç iyi tank yok hep 4-5 tierler ile maç atmak zorundayız.

1.18 ile gelmişti sanırım. İsterseniz gelin oynayalım yan hesap açmıştım.

Oyuncuları oyunda tutmak ve bağlamak için aslında çok iyi oldu. Hatta ilk maçlarda Full bot oyuncu geliyor. Ortalama 10-20 maç botlarla oynadım.

1.18 ile gelmişti sanırım. İsterseniz gelin oynayalım yan hesap açmıştım.

Hocam bekleyin ama en son Hackintosh kurmuştum bilgisayara oyun açılıyor mu açılmıyor mu kontrol etmem gerekiyor. Çünkü WoT Blitz çalışmamıştı.

@388526 hocam oyun açıldı fakat aşırı kasıyor ama oynamaya çalışırım. Ekleyin beni ekadirov adım. Bir de şu kurtarılabilir tankların güzelliğine bakar mısınız .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…