Konulara bakınırken gördüm. Arkadaş Clash of Clans'de Technopat'ı kuralım demiş. Ben de şu an World of Tanks'e sarmış bulunmaktayım. Oyunu 2 gündür oynuyorum, eminim aranızda oynayanlar vardır. Gelin Technopat klanını kuralım.

2014'ten beri oynuyorum. Eğer vaktiniz varsa gerçekten önerdiğim bir oyundur. P/W kısmı tartışılır. Bana sorsan oyun P/W değil. Başka kişilere sorsan P/W. Dediğim gibi bu tartışılır. Farklı tankları kasıp ilerlediğinizi anlamak güzel bir his.Oyunu tavsiye eder misiniz ? Oyun arayışı içeresindeyim.
Teşekkür ederim oyunu deneyeceğim.2014'ten beri oynuyorum. Eğer vaktiniz varsa gerçekten önerdiğim bir oyundur. P/W kısmı tartışılır. Bana sorsan oyun P/W değil. Başka kişilere sorsan P/W. Dediğim gibi bu tartışılır. Farklı tankları kasıp ilerlediğinizi anlamak güzel bir his.
Başta ki tanklar kötü olduğundan başta zevk alamayabilirsiniz. Size öneri vereyim. Yeni gelen bir görev var oyuna. Yeni başlayanlar için. Oyuna başladığınız da yukarda ki "Görevler" yazısına tıklayın ve oradan "Brifing" görevine tıklayın. Orada yazanları yapın ve görevin bitiminde istediğiniz Tier 6 bir tankı bedavaya alabileceksiniz ve yine 1 haftalığına gayet iyi bir Tier 6 orta tankı verecek. Yanında daha başka hediyeler de var. Bu görevi bir gün de yaparsınız.Teşekkür ederim oyunu deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.