World of Warcraft The War Within almadan oynanır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Geçen yıl World of Warcraft'ın Dragonflight genişleme paketini alıp birkaç ay oynamıştım. Sonra pek oynayamadım bıraktım. Şimdi tekrar başlamak istiyorum ancak yeni bir genişleme paketi gelmiş. Bu paketi almak zorunda mıyım? Yani bu paket olmadan da oyun süresi alıp oynanabiliyor biliyorum ancak hikayeyi deneyim etmek için en başından almalı mıyız yoksa belirli bir levele gelene kadar bu genişleme paketinin pek bir önemi yok o levelden sonra alın tarzında bir durum söz konusu mu acaba? Oynayan bilen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Merhaba. (Dutch ile yazıştığımı şimdi fark ettim, sen benim için bir baba gibiydin😥)

Bildiğim kadarıyla satın alınan WoW paketlerinin geçerlilik süresi 3 seneydi. (yanlış biliyorsam düzeltin lütfen) 3 sene boyunca çıkacak olan bütün paketleri oynama şansına sahipsiniz. Zaten 2 senede bir yeni paket geliyor. Bu durumda sizin sadece aylık abonelik kısmını halletmeniz gerekecektir o da 30 günlük alırsanız 200₺'di sanırım uzun vadeli alırsanız tabii ki indirimi oluyor.

Dragonflight ile birlikte oyunun son seviyesi 70 idi, bu büyük sürüm ile birlikte son seviye 80 oldu. Yeni gelen war within sürümü cüce diyarı khaz'algar'da geçiyor. Görevleri çok keyifli hatta PvE kısmı bir tık zorlaşmış gibi. 78-80 seviye ana hikaye görevlerinde tek başıma çok zorlandım. Tabii ki bu kişiden kişiye ve oynadığınız sınıfa bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Aynı zamanda oyuna sahip olmayan ancak denemek isteyen arkadaşlar da 20. seviyeye kadar istediği gibi deneyebilir, bu seviyeye kadar oynaması ücretsizdir.

Yani ben bu yeni paketi almadığım takdirde yeni gelen cüce diyarı görevlerine erişemeyeceğim. Onun dışında bir kaybım yok sanırım. Bu arada Dutch kafayı yedi evet ama çoğu kişinin düşündüğünün aksine bence özünde kötü değildi. Arthur'u ölüme terkettiğine çok pişman oldu. İstese o dağın tepesinde John'u da öldürürdü ama yapmadı. Yılana sıktı parayı da bıraktı gitti. O pişmanlığıyla iyice kafayı yedi kötü birine dönüştü.

Yine cüce diyarlarına erişebileceksin hiçbir kaybın yok hocam. Sadece alım tarihinden 3. senen dolduğunda yeni bir paket alman gerekicek. Sen o paketi aldığın için yani 1300₺ verdiğin için (en son fiyat oydu) her şeye erişmiş oluyorsun aylık abonelik hariç tabii ki o da ayrıyeten her ay 200₺

Technopat Haberler

Geri
Yukarı