World of Warcraft'ta PvP yapılabilir mi?

FurkanMetehan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Açık dünyada yeri geldiğinde mob kesebileceğim yeri geldiğinde ise PvP yapmak istediğim bir MMO RPG oyun arıyorum. Oyunu uzun bir süre oynamak istediğim için kullanıcı sayısı yüksek ve popüler olmasına özen gösteriyorum. World of Warcraft'ta MMO RPG oyunlarında büyük bir yer alıyor acaba bahsettiğim özellikleri taşıyor mu? Taşımıyorsa önerebileceğiniz bir oyun var mı?
Katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkürler 🙏

Merhaba. Açık dünyada yeri geldiğinde mob kesebileceğim yeri geldiğinde ise PvP yapmak istediğim bir MMO RPG oyun arıyorum. Oyunu uzun bir süre oynamak istediğim için kullanıcı sayısı yüksek ve popüler olmasına özen gösteriyorum. World of Warcraft'ta MMO RPG oyunlarında büyük bir yer alıyor acaba bahsettiğim özellikleri taşıyor mu? Taşımıyorsa önerebileceğiniz bir oyun var mı?
Katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkürler 🙏
World Of Warcraft bu özelliği taşıyor bunun yanında Knight Online var ikiside çok eski oyunlar. Ama 13 sene Knight Online oynadım kardeşimde uzun süre World Of Warcraft oynadı bence miadını doldurmuş oyunlar bunların yerine ben Destiny 2 oynuyorum ikisinden farklı olarak Destiny 2’de Looter Shooter bir oyun olması lâkin hem Pvp hem Pve yani mob kesebileceğin görevler yapabileceğin bir oyun. Grafik kalitesi olarak Destiny 2 çok daha üstün bir yapıda ve KO, WOW gibi nankör bir oyun değil. Bu ikisinin haricinde Destiny 2 öneririm.

Belirtmeyi unutmuşum Knight ve Rise online oyunları dışında sormuştum. Bu iki oyuna kesinlikle bulaşmam. Teşekkürler.
Dediğim gibi MMORPG oyun kültürüne alışık biri olarak ama ayriyettende farklı bir oyun arayışında içinde olmam beni Destiny 2’ye yöneltti. Çeşitli Dungeon veya Raid ile mob kesip değerli materyal ve item elde etmek çeşitli haritalarda farklı farklı yan görevler yaparak XP ve itemler elde etmek beni cezbetti. İstersen saatlerce çeşitli haritalarda mob kesebilirsin Public eventleri haritalarında çeşitli bölgelerinde katılarak event sonunda değerli itemler elde edebilirsin. Oyunda sürekli event oluyor bu tabikide sadece PVE kısmında değil, PVP kısmında da oluyor ve herkesin elde edemediği itemlere sahip olabiliyorsun. Yani kısacası farklılık yaratabiliyorsun. Oyun 3 ana karakterden oluşuyor Hunter , Titan ve Warlock. Seçimine bağlı olarak her ana karakterin baskın olduğu ve çeşitli özelliklere sahip olduğunu söyleyebilirim. Benim hoşuma gitti başka oyun arayışında da olmadım bir bakmanı tavsiye ederim.

Dediğim gibi MMORPG oyun kültürüne alışık biri olarak ama ayriyettende farklı bir oyun arayışında içinde olmam beni Destiny 2'ye yöneltti. Çeşitli Dungeon veya RAID ile mob kesip değerli materyal ve item elde etmek çeşitli haritalarda farklı farklı yan görevler yaparak XP ve itemler elde etmek beni cezbetti. İstersen saatlerce çeşitli haritalarda mob kesebilirsin Public Event'leri haritalarında çeşitli bölgelerinde katılarak Event sonunda değerli itemler elde edebilirsin. Oyunda sürekli Event oluyor bu tabii ki de sadece PvE kısmında değil, PvP kısmında da oluyor ve herkesin elde edemediği itemlere sahip olabiliyorsun. Yani kısacası farklılık yaratabiliyorsun. Oyun 3 ana karakterden oluşuyor Hunter, Titan ve Warlock. Seçimine bağlı olarak her ana karakterin baskın olduğu ve çeşitli özelliklere sahip olduğunu söyleyebilirim. Benim hoşuma gitti başka oyun arayışında da olmadım bir bakmanı tavsiye ederim.

İlgili cevabın için çok teşekkür ederim. Açıkçası bu zamana kadar Destiny 2'ye çok ön yargılı yaklaştım, bu nedenden dolayı açıp bir videosunu dahi izlemedim. Bahsettiklerin gerçekten bir hayli ilgimi çekti. Tekrardan teşekkürler🙏

İlgili cevabın için çok teşekkür ederim. Açıkçası bu zamana kadar Destiny 2'ye çok ön yargılı yaklaştım, bu nedenden dolayı açıp bir videosunu dahi izlemedim. Bahsettiklerin gerçekten bir hayli ilgimi çekti. Tekrardan teşekkürler🙏
Ne demek dostum. En azından denemek istersen oyunu indirir incelersin hoşuna giderse devam edersin gitmezse silersin.

neverwinter da başlayabilirsin. eski full karakterimi hiç ettiklerinden beri soğudum şahsen ama sıfırdan başlamak için güzel oyun ve hala bir sürü oyuncuya sahip

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı