World of Warcraft'ta sadece game time alınırsa oyun Full oynanabilir mi?

ramboluodsx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. World of Warcraft oynamak istiyorum paketler çok pahalı ama game time alabilirim. 2 ayda bir bildiğime göre sadece game time alırsam oyunun son çıkan paketi hariç diğer bütün paketlere erişimim olacak. Ondan sonra bir daha paket çıkarsa ondan önceki pakete de erişimim olacak değil mi? Ben böyle biliyorum.

Retail yani war within oynayamazsın oyunu da alman gerek.

Game time alıp sadece eski classic sürümleri oynayabilirsin.

Oyun 2'ye ayrılıyor classic oynayanlar da var Retail yeni sürüm de

2 oyun aynı gibi gözükse de çok farklı yani. Görünüm olarak ve işleyiş olarak az ortak yanları var.

İnternette videoları araştırırsan anlarsın.

Ama yeni biri için Retail yani yeni sürüm oyun öneririm. War within ek paketini alacaksın. Ve her ay düzenli ödeme yapacaksın. İstersen 1 yıllık daha uyguna da getirebilirsin.

Soruna ek olarak diğer ek paketleri de oynayamazsın yani yeni sürüm öncesi Legion vs pandaria veya bfa gibi paketleri de oynayamazsın. War within son paketi almazsan.

Sadece game time ile classic oynayabilirsin.

Merhaba arkadaşlar. World of Warcraft oynamak istiyorum paketler çok pahalı ama game time alabilirim. 2 ayda bir bildiğime göre sadece game time alırsam oyunun son çıkan paketi hariç diğer bütün paketlere erişimim olacak. Ondan sonra bir daha paket çıkarsa ondan önceki pakete de erişimim olacak değil mi? Ben böyle biliyorum.
The War Within harici paketlere erişebilirsizin sadece Game Time alarak. Ama sorun şu ki eski paketler tam anlamıyla ölü. Yeni başlamış birisi olarak yapacak pek bir şeyiniz yok.

The war within harici paketlere erişebilirsizin sadece game time alarak. Ama sorun şu ki eski paketler tam anlamıyla ölü. Yeni başlamış birisi olarak yapacak pek bir şeyiniz yok.

Game time ile sadece classic oynayabilir.

Ama shadowlands oynayamaz mesela. Onun için war within almalı.

Kısacası sadece game time alıp Retail kısımda hiçbir şey oynayamaz sadece 20 level demo oynar o kadar.

Kısacası sadece game time alıp Retail kısımda hiçbir şey oynayamaz sadece 20 level demo oynar o kadar.
Peki ben nasıl TWW almadan Dragonflight ve daha eski paketlerin raidlerinde transmog kasabiliyorum, haritalarında dolaşabiliyorum? DF Sezon 3'te bıraktım oyunu.

Şu an 1200 TL'ye satılan The War Within sadece The War Within içeriklerini bağlar, diğerlerini değil. Diğerleri aboneliğe dahil edildi, tedavülden kalktı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı