World of Warships vs War Thunder

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Şimdi alakasız gelebilir ama ben böyle araştırmalı, yeni araçlar açmalı bir oyun arıyorum. Gemi de tank da hoşuma gidiyor ondan yana sıkıntısı yok. Hangisini önerirsiniz? Genel kalite, kitle, P2W açısından hangisi oynanır?

Son düzenleyen: Moderatör:
World of Tanks, World of Warships arcade tarzında, War Thunder simülasyon tarzında tek mermiyle bile işiniz bitebiliyor, armored warfare vayrıca o da arcade tarzında WoW ve WoT çok yi oynarsanız son seviye oynanabilir ama ortalama bir oynama varsa kredi genelde zarar yazıyor.

Kaba taslak bahsedersek eğer War Thunder daha çok gerçekçiliğe tek mermiyle yere çakılmayı vaat ederken WoW ve WoT gibi olanlar biraz daha arcade. Fakat bence hiçbiri War Thunder kadar rekabetçi değil. Ama war thunderda jetleri açana kadar gerçek hayatta pilotaj eğitiminin yabancılığını çekmezsin :D o kadar çok oynuyorsun yani.

World of Tanks, World of Warships arcade tarzında, War Thunder simülasyon tarzında tek mermiyle bile işiniz bitebiliyor, armored warfare vayrıca o da arcade tarzında WoW ve WoT çok yi oynarsanız son seviye oynanabilir ama ortalama bir oynama varsa kredi genelde zarar yazıyor.
Valla hocam ne diyim war thunderi indirdim 3,4 saat oynadım sildim. Ben daha adamların yerini anlamadan tek yiyorum. La yeşil diyo adama 4 tane mermi attım uzakdan patlamadı bi koydu tek yedim. World of warship indirmeyi düşünüyorum o yüzden. Bir kaç videosunu izledim en azından uzakdan tek mermi ile tek yenilmiyor :D .

Vallahi hocam ne diyeyim War Thunder'i indirdim 3,4 saat oynadım sildim. Ben daha adamların yerini anlamadan tek yiyorum. La yeşil diyor adama 4 tane mermi attım uzaktan patlamadı bir koydu tek yedim. World of Warships indirmeyi düşünüyorum o yüzden. Birkaç videosunu izledim en azından uzaktan tek mermi ile tek yenilmiyor :D.

World of Warships'te gemi türüde çok orada da torpido yiyip elveda deme ihtimali var gemi türüne göre pozisyon alıp oynamak lazım.

Dosya Ekleri

• 552990_51.jpg
    552990_51.jpg
    452,6 KB · Görüntüleme: 22
Eğer gerçekçi bir tecrübe yaşamak istiyor ve savaş atmosferini daha iyi yaşamak istiyorsanız War Thunder'ı tavsiye ederim. Ancak hangi geminin/tankın neresi zayıftır, hangi mühimmat tipi hangi zırhlara daha fazla etki eder vs gibi konuları öğrenmeniz zaman alacaktır. Kısaca War Thunder biraz daha fazla zaman ve emek isteyen bir oyundur. O zamanı verdiğinizde, detayları öğrenmeye başladığınızda oyundan alacağınız haz da ikiye katlanır.

World of Tanks, World of Warships vs bunlar biraz daha basit, rekabet açısından zayıf oyunlar bence. Ama kötü oyunlar değil.

Tabii ki tercihler, zevkler, renkler değişir ama War Thunder hem yapısı itibariyle hem oyuncu sayısıyla hem de bir şeyleri başarınca verdiği tatmin duygusuyla şu an bu türün en iyisi konumunda bana göre.

P2W konusunda WoT ve WoW için bir şey diyemem, çok az süreler oynadım. Am War Thunder daha çok pay to skip mantığına dayanır. Yani alacağınız premium araçlar savaşlardagüç açısından değil, araştırdığınız ağacı hızlı kasmanıza etki eder. Kaldı ki premium araç da şart değildir.

Ancak tavsiyem 90 günlük bir premium hesap almanız yönünde olur eğer başlarsanız. Premium hesap ciddi anlamda zamandan tasarruf ettirir sizi. Yeni başlayan, tecrübesiz bir oyuncu bile günde 4-5 saat oynayarak 3-4 haftada bir ağacı full kasabilir ülkesine göre. Bazı ağaçlar çok kalabalıktır, onlarda bir tık fark eder ama oyunda genel olarak 1 ay, günde 4 saatten bir ağacı fullemek için yeterli oluyor premium hesapla.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı