Beluga6 Centipat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 Bende World of Warships, World of Tanks ve World of Tanks Blitz var bu oyunları C diskine kurdum şimdi D diskine taşımam gerekiyor nasıl taşırım?
Bende World of Warships, World of Tanks ve World of Tanks Blitz var bu oyunları C diskine kurdum şimdi D diskine taşımam gerekiyor nasıl taşırım?
Çözüm ahmed ensar 1 Eylül 2022 Beluga6 dedi: Yapmayı denedim ama oyun zaten Wargaming.net Game Center içinde mevcut (5002) hatasını veriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kopyaladıktan sonra game centerden oyunu sil sonra içeri aktar de.
Beluga6 dedi: Yapmayı denedim ama oyun zaten Wargaming.net Game Center içinde mevcut (5002) hatasını veriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kopyaladıktan sonra game centerden oyunu sil sonra içeri aktar de.
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.046 Makaleler 7 Çözümler 6 1 Eylül 2022 #11 Beluga6 dedi: Games klasörünü D diskine kopyalarım da içeri aktar nerede? Genişletmek için tıkla... Artı 1 Eksi
KS KS Beluga6 Centipat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #12 Teşekkürler. Artı 0 Eksi