WosTidReis
Hectopat
- Makaleler
- 1
Yeni başladım kruvazör önerdiler, hangi ülkeden ilerlemeliyim?
Yeni başladım kruvazör önerdiler, hangi ülkeden ilerlemeliyim?
Hocam steamden indirdim ama kayıt ödülleri falan alamadım sizce silip baştan kendi clientinden indirmek mantıklı mı?Hocam oynama stiline göre ilerlemen gerekiyor. Aşağıdan senin için hangi ülke daha iyi olur bakabilirsiniz.
Stil tercihin:
- Destek oyuncusu: İngiliz veya Amerikan kruvazörleri daha uygundur.
- Agresif oyuncu: Sovyet veya alman kruvazörleri daha uygundur.
- Uzaktan takılayım, hassas vuruşlar yapayım diyorsan: Japon kruvazörleri daha uygundur.
Kruvazörleri:
Özellikleri:
Zayıf yanları:
- Orta menzilli çatışmalar için ideal.
- HE (patlayıcı) mermileri güçlü, yangın çıkarma potansiyeli yüksektir. (insanı çileden çıkartabiliyor).
- AA (uçaksavar) savunması çok kuvvetlidir – uçak gemilerine karşı koruma sağlar.
- Radar ve hidroakustik ile düşman destroyerlerini kolayca tespit eder.
- Özellikle adaların arkasına pusup bombardıman yapmak için birebir.
Arkadaşlarınla beraber oynuyorsan (takım oyunu seviyorsan), stratejik takılıyorsan, pozisyon alarak oynayacaksan Amerikan'dan ilerle derim.
- Zırhları çok kalın değildir, açıkta kalırlarsa kolay hedef olurlar (ama zaten kim ortada kalırsa içinden geçiyorlar).
- Çok hızlı değiller (ortalama).
Kruvazörleri:
Özellikleri:
Zayıf yanları:
- Uzun menzilli topları.
- Torpidoları hem menzil açısından hem de hasar açısından oldukça güçlü.
- Gizlilikleri iyidir (fark ettirmeden yanaşabilirsin), bir anda düşmanı torpidolar ile neye uğradığını şaşırtabilirsin.
- Açık denizde keskin nişancı gibi takılırsın.
Mesafe koruyarak etliye sütlüye karışmadan uzak uzaktan savaşmak için uygundur. Tabii mesafeden ötürü dikkatli ve sabırlı olman lazım.
- Dönüşleri yavaş, yakın mesafede çok olay avlanabilirsin.
- AA savunması zayıftır.
- AP mermileri az etkilidir.
Kruvazörleri:
Özellikleri:
Zayıf yanları:
- Yüksek hız ve mükemmel AP mermi delme gücü.
- Genellikle uzun menzilden doğrudan atış için iyidir.
- Kule dönüş ve top çıkış hızıları çok iyi.
- Etkili radar sistemleri var.
Hızlı, agresif ve dikkatli oynamak için ideal.
- Zırhları zayıf, özellikle yandan darbede çok hasar alırlar.
- He mermileri zayıf.
Kruvazörleri:
Özellikleri:
Zayıf yanları:
- Yüksek zırh ve dayanıklılık.
- HE mermileri güçlü, torpido taşıyan versiyonları da var (torpido menzilleri çok düşük, ancak çok yakın mesafede iş yapar).
- Hidroakustik arama ile düşman torpidoları ve destroyerleri kolayca tespit edersin.
- Yakın mesafede çok güçlü.
Yakın mesafe savaşlarını seviyorsan ya da ben destroyer avlıyacağım diyorsan almanlardan devam et.
- Top menzilleri kısadır (menzil arttırmak için ufak tefek geliştirmeler var).
- Gizlilikleri bayağı kötü, kolay fark ediliyor.
Kruvazörleri:
Özellikleri:
Zayıf yanları:
- Sadece AP mermisi kullanıyor, ancak özel AP mermileri zırhsız hedeflere karşı çok etkili.
- Smoke ile kendini saklayabilir.
- Mükemmel dönüş kabiliyeti var.
- Destroyer destekçisi olarak bilinir.
Takımda destek elemanı olarak takılayım diyorsan, sürekli pozisyon değiştiriyorsan senin için daha uygun olur.
- Çok hassaslar, bir salvo ile kolayca işi bitebilir.
- Torpidoları kısa menzilli (ama hızlıdır).
Hocam Steam'den indirdim ama kayıt ödülleri falan alamadım sizce silip baştan kendi clientinden indirmek mantıklı mı?
Hocam valla sildim şu an inmek üzere world of warship. 1 Gemi 1 hafta premium bide komutan falan veriyor. Benim icin iyi oldu ara yüzden diğer oyunlara ulaşmakda rahat.Hocam, aslında vermesi gerekiyor. Ben Steam de oynuyorum çoğu zaman Steam'e özel kasa hediyeleri vs. veriyor.
Kayıt ödülleri dediğiniz oyun içinde kullanılan bonus kodları mı?
Örneğin: İş birliği yapan youtuberlar vs. şu kod ile kayıt olursanız 7 gün premium falan veriyor diyorlar. Eğer onu kast ediyorsanız oyun içinde hesap kısmında onun için bir alan olması gerekiyor oraya kodu giriyorsunuz, tekrar kontrol edeceğim ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.