World War 3 Erken Erişime Açıldı

Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
The Farm 51'in geliştirdiği 3. Dünya Savaşı temalı çok oyunculu FPS oyunu erken erişime açıldı. Steam'de satılan World War 3 80 TL fiyat etiketine sahip.

World War 3 Steam

Ekran Görüntüsü (169).png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun şahsen BF3 çakması bir oyun, zaten tutmadı da.
Kamikaze drone bile var oyunda. Fragman hoşuma gitti. Keşke Battlefield 5'te WW3 temalı olsaydı.
BF3 ve BF4 WW3 temalı zaten, günümüz silahlarını karşılıyor. Bundan sonra ki Battlefield oyunu Uzay çağında geçer diye düşünüyorum.

BF3 ve BF4 WW3 temalı zaten, günümüz silahlarını karşılıyor. Bundan sonra ki Battlefield oyunu Uzay çağında geçer diye düşünüyorum.

Benim de tahminim 1 Dünya Savaşı ve 2. Dünya Savaşından sonra Vietnam olarak devam edebilirler.

Server sorunları vardı, uğraşıyorlar cuma akşamından beri. Çıktığı an aldım, iade etmedim 7 saat oldu hatta steamde, bekliyorum inanıyorum yapacaklarına. 5-6 maç yapma fırsatım oldu oyun oldukça keyifli o yüzden iade etmedim açıkçası. Yorumların kötü olmasının sebebi ilk çıkışında çok fazla sorun olması. Birçok insan bağlanamadı hatta menüye bile geçemedi ciddi bir süre boyunca.

Ufak bir ekip olduklarını göz önüne alırsak zaman vermek gerekiyor kendilerine :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı