Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.482 Çözümler 57 5 Ocak 2025 #1 RAM gskill ripjaws 8 gb ram 3200 mhz Ekran kartı msi gtx 1650 ventus xs oc gddr6 Anakart msi a520m-a pro İşlemci ryzen 5 5500 Oyunu 1 kere bitirdim sıfır hatasız arkadaşımla oynamak için geri yükledim ama lanet oyun her bölüm başlattığımda crash veriyor. Neden acaba?
Oyunu 1 kere bitirdim sıfır hatasız arkadaşımla oynamak için geri yükledim ama lanet oyun her bölüm başlattığımda crash veriyor. Neden acaba?
Çözüm hebevnejs 5 Ocak 2025 Oyun dosyalarını doğrula, sürücüleri güncelle, RAM testi yap, arka plan uygulamalarını kapat ve modları devre dışı bırak.
Oyun dosyalarını doğrula, sürücüleri güncelle, RAM testi yap, arka plan uygulamalarını kapat ve modları devre dışı bırak.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.493 Makaleler 1 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #2 Oyun dosyalarını doğrula, sürücüleri güncelle, RAM testi yap, arka plan uygulamalarını kapat ve modları devre dışı bırak. Artı 0 Eksi Çözüm
Oyun dosyalarını doğrula, sürücüleri güncelle, RAM testi yap, arka plan uygulamalarını kapat ve modları devre dışı bırak.
KS KS Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.482 Çözümler 57 5 Ocak 2025 #3 hebevnejs dedi: Oyun dosyalarını doğrula, sürücüleri güncelle, RAM testi yap, arka plan uygulamalarını kapat ve modları devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Sürücü normalde en stabil olanıydı değişmiyordum şimdi güncelledim arka plan uygulamaları hep kapalıydı mod yok oyun dosyaları doğrulamayı denerim geri dönüş yapacağım. Artı 0 Eksi
hebevnejs dedi: Oyun dosyalarını doğrula, sürücüleri güncelle, RAM testi yap, arka plan uygulamalarını kapat ve modları devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Sürücü normalde en stabil olanıydı değişmiyordum şimdi güncelledim arka plan uygulamaları hep kapalıydı mod yok oyun dosyaları doğrulamayı denerim geri dönüş yapacağım.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.493 Makaleler 1 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #4 Bekliyorum hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.482 Çözümler 57 5 Ocak 2025 #5 hebevnejs dedi: Bekliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hayırlı geceler hocam sorun çözüldü. Sıkıntı dosyaları doğrulayınca bazı yerleri tekrar yüklemesiyle birlikte çözüldü. Çözüm mesajınıza ekleme yaparsanız sorunu yaşayan başka insanlar da yararlansın hocam sıkıntı dosya doğrulama ile çözüldü. Teşekkürler tekrardan. Artı 0 Eksi
hebevnejs dedi: Bekliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hayırlı geceler hocam sorun çözüldü. Sıkıntı dosyaları doğrulayınca bazı yerleri tekrar yüklemesiyle birlikte çözüldü. Çözüm mesajınıza ekleme yaparsanız sorunu yaşayan başka insanlar da yararlansın hocam sıkıntı dosya doğrulama ile çözüldü. Teşekkürler tekrardan.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.493 Makaleler 1 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #6 Burak Karabal dedi: Hayırlı geceler hocam sorun çözüldü. Sıkıntı dosyaları doğrulayınca bazı yerleri tekrar yüklemesiyle birlikte çözüldü. Çözüm mesajınıza ekleme yaparsanız sorunu yaşayan başka insanlar da yararlansın hocam sıkıntı dosya doğrulama ile çözüldü. Teşekkürler tekrardan. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam her zaman. Burak Karabal dedi: Hayırlı geceler hocam sorun çözüldü. Sıkıntı dosyaları doğrulayınca bazı yerleri tekrar yüklemesiyle birlikte çözüldü. Çözüm mesajınıza ekleme yaparsanız sorunu yaşayan başka insanlar da yararlansın hocam sıkıntı dosya doğrulama ile çözüldü. Teşekkürler tekrardan. Genişletmek için tıkla... Yazmışım hocam dosyaları doğrulayın diye Artı 0 Eksi
Burak Karabal dedi: Hayırlı geceler hocam sorun çözüldü. Sıkıntı dosyaları doğrulayınca bazı yerleri tekrar yüklemesiyle birlikte çözüldü. Çözüm mesajınıza ekleme yaparsanız sorunu yaşayan başka insanlar da yararlansın hocam sıkıntı dosya doğrulama ile çözüldü. Teşekkürler tekrardan. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam her zaman. Burak Karabal dedi: Hayırlı geceler hocam sorun çözüldü. Sıkıntı dosyaları doğrulayınca bazı yerleri tekrar yüklemesiyle birlikte çözüldü. Çözüm mesajınıza ekleme yaparsanız sorunu yaşayan başka insanlar da yararlansın hocam sıkıntı dosya doğrulama ile çözüldü. Teşekkürler tekrardan. Genişletmek için tıkla... Yazmışım hocam dosyaları doğrulayın diye
KS KS Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.482 Çözümler 57 5 Ocak 2025 #7 hebevnejs dedi: Rica ederim hocam her zaman. Yazmışım hocam dosyaları doğrulayın diye Genişletmek için tıkla... Belirtmek manasında demiştim hocam sıkıntı yok yanlış açıklamışım . Tekrardan hayırlı geceler. Artı 0 Eksi
hebevnejs dedi: Rica ederim hocam her zaman. Yazmışım hocam dosyaları doğrulayın diye Genişletmek için tıkla... Belirtmek manasında demiştim hocam sıkıntı yok yanlış açıklamışım . Tekrardan hayırlı geceler.