Çözüldü World War Z aftermath crash veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Oyun dosyalarını doğrula, sürücüleri güncelle, RAM testi yap, arka plan uygulamalarını kapat ve modları devre dışı bırak.
Oyun dosyalarını doğrula, sürücüleri güncelle, RAM testi yap, arka plan uygulamalarını kapat ve modları devre dışı bırak.

Çözüm

Sürücü normalde en stabil olanıydı değişmiyordum şimdi güncelledim arka plan uygulamaları hep kapalıydı mod yok oyun dosyaları doğrulamayı denerim geri dönüş yapacağım.

Bekliyorum hocam.

Hayırlı geceler hocam sorun çözüldü. Sıkıntı dosyaları doğrulayınca bazı yerleri tekrar yüklemesiyle birlikte çözüldü.

Çözüm mesajınıza ekleme yaparsanız sorunu yaşayan başka insanlar da yararlansın hocam sıkıntı dosya doğrulama ile çözüldü.

Teşekkürler tekrardan.

Hayırlı geceler hocam sorun çözüldü. Sıkıntı dosyaları doğrulayınca bazı yerleri tekrar yüklemesiyle birlikte çözüldü.

Çözüm mesajınıza ekleme yaparsanız sorunu yaşayan başka insanlar da yararlansın hocam sıkıntı dosya doğrulama ile çözüldü.

Teşekkürler tekrardan.
Rica ederim hocam her zaman.

Teşekkürler tekrardan.
Yazmışım hocam dosyaları doğrulayın diye :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı