ynot Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar bir wordlist oluşturacağım ama çok yer kaplıyor. Bu yeri nasıl azaltabilirim?
Aznable Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gentoo. 30 Mayıs 2020 #2 ynot dedi: Arkadaşlar bir wordlist oluşturacağım ama çok yer kaplıyor. Bu yeri nasıl azaltabilirim? Genişletmek için tıkla... Word list ne kadar dolu olursa o kadar yer kaplar, buna bir çözüm yok diye biliyorum. Belki formatını değiştirirsen olur diyeceğim de emin bile değilim. Artı 0 Eksi
ynot dedi: Arkadaşlar bir wordlist oluşturacağım ama çok yer kaplıyor. Bu yeri nasıl azaltabilirim? Genişletmek için tıkla... Word list ne kadar dolu olursa o kadar yer kaplar, buna bir çözüm yok diye biliyorum. Belki formatını değiştirirsen olur diyeceğim de emin bile değilim.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 30 Mayıs 2020 #3 Arşive koyup sıkıştırabilirsin ama ne kadar işlevsel olduğu tartışılır. Artı 0 Eksi
Aznable Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gentoo. 30 Mayıs 2020 #4 Kerem00 dedi: Arşive koyup sıkıştırabilirsin ama ne kadar işlevsel olduğu tartışılır. Genişletmek için tıkla... aslında haklı olabilirsin, ama arşiv ile sıkıştırınca kullanacağı programlar çalıştırabilir mi o listi bilemiyorum. Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: Arşive koyup sıkıştırabilirsin ama ne kadar işlevsel olduğu tartışılır. Genişletmek için tıkla... aslında haklı olabilirsin, ama arşiv ile sıkıştırınca kullanacağı programlar çalıştırabilir mi o listi bilemiyorum.