Worm:Win32/Gamarue.gen!lnk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MEKAN

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Azerbayacan, Qarabag
Daha fazla  
Meslek
Pc texniksiyen
Adsız.jpg
Selam arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyac var usb bellek format atım ve yeniden pc takdıgmada resimdeki gibi oluyor.....

Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın

Bu linkte anlatıldığı gibi aracı çalıştırın. Daha sonra internete bağlayıp en güncel virüs veri tabanlarını indirin. Bilgisayarınızı taratın. Windows Defender yetersiz kalmış bilgisayarınızı korumakta. Bu araçla temizledikten sonra her şeyi sağlam bir virüs programı kullanmanızda fayda var. (Kaspersky Internet Security gibi.)

Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın

Bu linkte anlatıldığı gibi aracı çalıştırın. Daha sonra internete bağlayıp en güncel virüs veri tabanlarını indirin. Bilgisayarınızı taratın. Windows Defender yetersiz kalmış bilgisayarınızı korumakta. Bu araçla temizledikten sonra her şeyi sağlam bir virüs programı kullanmanızda fayda var. (Kaspersky Internet Security gibi.)
Dediğiniz gibi, Windows Defender'ı güncellememişte olabilir.

@MEKAN USB belleğinde dosyalar var sanırım ve USB belleğine vbe virüsü bulaşmış bu dosyayı Kasper Sky gibi antivirüs yazılımlarıyla veya komut satırından (CMD) komutlarıyla silebilirsin.

Cmd ile yaptım ama Flash'ı takıp çıkardığımda aynısı oluyor.

Sorunu kokten halettdim. Bilgisayari da, flash bellekleri de mac os'un kurulumunu yaparken formatladim tum virus gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı