WOT Blitz kamuflaj nasıl kullanılır?

• Konuyu başlatan Dyzex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4.345

Dyzex

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
20200404174130_1.jpg

Bunu nasıl kullanıcam ana ekranda herhangi bir kamuflaj ekle gibi yazı yok.

Belirttiği gibi Seviye 3 bir tanka tıklayıp, onun üzerinden özelleştirme yapman gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi.

Görselde ki gibi bir menüden değiştiriliyordu. Galiba arayüz biraz yenilenmiş.
Kurcalarsan bulabileceğini düşünüyorum. Görsel alıntıdır.

Screenshot_1.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada oyun Mobil odaklı çıkmıştı. Sonradan bilgisayara getirdiler. Hangi versiyonunu oynuyorsun?
Ona göre İnternet üzerinden video ve forumlara bakabilirim.

Görselde ki gibi bir menüden değiştiriliyordu. Galiba arayüz biraz yenilenmiş.
Kurcalarsan bulabileceğini düşünüyorum. Görsel alıntıdır.

Eki Görüntüle 527998

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu arada oyun Mobil odaklı çıkmıştı. Sonradan bilgisayara getirdiler. Hangi versiyonunu oynuyorsun?
Ona göre İnternet üzerinden video ve forumlara bakabilirim.

Şuan Steam üzerinden oynuyorum.

Senin arayüzün farklı gözüküyor. Sebebini anlamadım. Ayrıca oyunun kendi rehberi ya da detaylı bir video yok. Hep yasal olmayan kamuflaj yükleme videoları var.

Screenshot_2.png

Kendin arayüzü kurcalamaktan başka bir çaren yok. Ya da belirli bir seviyeyi geçince, tanklara görsel yüklüyor olabilirsin.

Senin arayüzün farklı gözüküyor. Sebebini anlamadım. Ayrıca oyunun kendi rehberi ya da detaylı bir video yok. Hep yasal olmayan kamuflaj yükleme videoları var.

Eki Görüntüle 528029

Kendin arayüzü kurcalamaktan başka bir çaren yok. Ya da belirli bir seviyeyi geçince, tanklara görsel yüklüyor olabilirsin.

Çaban için teşekkür ederim. Kendim kurcalayıp bulmaya çalışacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı