P2W. 10 yıllık oyuncuyum, meseleyi sadece altın mermi olarak görmemek lazım, mekanikleri de düşünmeli. Zırh delici mermileri de kullanan çok fazla, bize göre pahalı ama diğer ülkeler açısından öyle değil. Ayrıca eşleştirmesi adil değil, eskiye kıyasla...
Mekaniklere gelirsek, oyun mekaniklerinin içine ettiler. Elbette para için. Eski halini bilenler fark edecektir, şimdi, aşırı sayıda palet kırılmakta ve motor yanmaktadır ve muhtemel altın mermi kullananlar için, hem isabet, hem kritik noktalar açısından ayrıcalık sağlıyor.(!) Taretten hasar alıp- paletin kırılması veya kafadan hasar alıp paletin kırılması, motorun yanması vs. Şimdi bunlarla karşılaşabilirsiniz... Aşırı sayıda palet kırılma olayı yaşanıyor, mermi palete veya paleti kıracak noktalara değmese bile, altın mermi darbesi ise palet kırılıyor(genelde). Motoru arkada olan tank, önden darbe alıyor bakıyorsunuz motor yanıyor. Yani sözde, mermi delip geçiyor, motora gidiyor, motor muhafazasını, motoru da delip oradan yakıt tankına gidiyor

Ortalığı yakıyor. Yok açılı dur, yok zayıf yerini gösterme bunlar eskide kalmış, hikaye olmuş, 15 dereceklik açıyla da dursanız 1500 HP'si olan ve sağlam zırhlı tankınız 15 derece eğimle gelen 2 mermiyle düşüyor-mekinkle oynadıkları ve altın mermiye isabet oranı verdikleri için-siz fark etmeseniz dahi, ayrıcalıklı. 10 yıla yakın oynadım(3497 gün), son yıllarda her mekanikle oynadıklarında oyuna ayırdığım süre minimuma indi ve sonunda -3 yıldır- oynamaz oldum(10 maç, 200 metre gidemedim, sürekli palet kırılması, motor yanması, bıktırdı, öyle korunmasız ortalıkta da ilerliyor değilim, paletin yanaktan görülmediği, hatta hiç görülmediği, yakıt tankının görülmediği, duvar arkası kaldığı anlarda dahi palet kırıldı, yakıt tankı yandı vs).... Kısacası 3 ayda bir giriyorum, 3 maç atıyorum daha kötüye gittiğini görüyor ve 3 ay daha girmiyorum... Tank değil kağıt, origami tanklarına dönmüşler...