WoW artık zaman kaybı mı?

LoL'de rank kasmak var. Ödül olarak oyunun görevleri ve seviye atlayınca verilen ödüller var.
Ya da para yatırıp kasa veya kostüm alabilirsiniz.

Hocam rica etsem benimle iletisime gecebilir misiniz?

Hocam rica etsem benimle iletisime gecebilir misiniz?

Ben WOW oyuncusu değilim dostum gerçi bana sorarsan oyunu oynayan biriyle iletişime geçmen daha mantıklı olacaktır. Ben WOW' un benzeri olan bir oyunu oynuyorum ismi Rift bedava fakat oyunda Content ( yeni içerik ) yok yıllardır o yüzden pek önermiyorum.

WoW değil WoW blitz oyna aynı oyunun hafifletilmişi mobildede var grafikleri daha kötü fakat bir maç 5 dakika sürüyor para kasması sıkıntı ama üstüsinden gelirsin.

Lol zaten hiç oynama, wow'un oyuncusu çok. Oynayan kişilerde günde 1 saat gireyim oynayıp çıkayım demiyor. Çoğu kişi 10-20 saat arası oynamadan kalkmıyor bilgisayar başından. Lol ve wow oyunlarını bırakın. Aşırı derecede bağımlılık yaratıyor, allahtan her ikisinide oynamadım ama yakın çevremde oynayanlar 7-8 saat aşağısı oynamıyor.

WoW bilmem ama LoL onayan biri olarak kesinlikle söylediğinize katılmıyorum.
Aynen yokluktan ortaya çıkan birinden güdümlü büyü ile tek yemek çok zevkli.
WoW değil WoW blitz oyna aynı oyunun hafifletilmişi mobildede var grafikleri daha kötü fakat bir maç 5 dakika sürüyor para kasması sıkıntı ama üstüsinden gelirsin.
World Of Warcraft'tan bahsediyoruz.

Sonuç olarak ne yapmalıyım hala karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…