WoW artık zaman kaybı mı?

Hocam doğru haklısınız da, en sona gelseniz bile kayda değer bir şey elde etmiyorsunuz yani, hani PVP yap sürekli PvE yap RAID git boss kes falan bir şeye dönüşüyor mu yani onu tam kavrayamadım, LoL'de ranked kasıyorduk mesela, orada türlü türlü başarı derecelendirmeleri falan var mı mesela?

LoL'de rank kasmak var. Ödül olarak oyunun görevleri ve seviye atlayınca verilen ödüller var.
Ya da para yatırıp kasa veya kostüm alabilirsiniz.
 
WOW oynayacaksan en azından belirli bir parayı öncelikle cebinden çıkarman gerekecek. Oyun genel anlamda bana sorarsan piyasada ki en iyi MMO zaten Milyonlarca oyuncusu ve aktif playerbase yani oyuncuya sahip. İçeriği bol ve her 2-3 ay da bir büyük güncelleme alan bir oyun.

Eğer diyorsan benim zamanım bol tutunacak bir şeyler arıyorum WOW senin için ideal olabilir. Fakat oyunun iki yönü var dostum PVE ( Player versus Environment yani canavarlar, yaratıklar ) ve PVP ( Player versus player yani karaktere karşı karakter türkçe değimiyle ) ondan sonra belirli bir düzende Grind vs yapman gerekecek yani bunlar böyle hemen 1 ayda olacak şeyler değil MMORPG oyunlarda Endgame yani oyun sonuna ulaşmak baya zordur ve karmaşıktır. Shadowlands expansionu geliyor oyunu alacaksan şu an alma bekle expansion gelsin bir gör bakalım neler var yok ona göre başlarsın. :)
Hocam rica etsem benimle iletisime gecebilir misiniz?
 
Hocam rica etsem benimle iletisime gecebilir misiniz?

Ben WOW oyuncusu değilim dostum gerçi bana sorarsan oyunu oynayan biriyle iletişime geçmen daha mantıklı olacaktır. Ben WOW' un benzeri olan bir oyunu oynuyorum ismi Rift bedava fakat oyunda Content ( yeni içerik ) yok yıllardır o yüzden pek önermiyorum. :)
 
Lol zaten hiç oynama, wow'un oyuncusu çok. Oynayan kişilerde günde 1 saat gireyim oynayıp çıkayım demiyor. Çoğu kişi 10-20 saat arası oynamadan kalkmıyor bilgisayar başından. Lol ve wow oyunlarını bırakın. Aşırı derecede bağımlılık yaratıyor, allahtan her ikisinide oynamadım ama yakın çevremde oynayanlar 7-8 saat aşağısı oynamıyor.
 
WoW bilmem ama LoL onayan biri olarak kesinlikle söylediğinize katılmıyorum.
Aynen yokluktan ortaya çıkan birinden güdümlü büyü ile tek yemek çok zevkli.
WoW değil WoW blitz oyna aynı oyunun hafifletilmişi mobildede var grafikleri daha kötü fakat bir maç 5 dakika sürüyor para kasması sıkıntı ama üstüsinden gelirsin.
World Of Warcraft'tan bahsediyoruz.
 

Geri
Yukarı