WoW için giriş seviyesi sistem

Eray Keser

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba beyler. Ben technopatin önerdiği sistemi almaya karar verdim ama 1-2 tavsiye isteyeceğim. Ben sadece wow oyuncusuyum. Bu kasa sanirim bana yeterli olacak ama aşırı derecede cok oynadığım icin parcalarin yanmasından korkuyorum. İslemci sogutucuya ve farkli kasaya gerek varmi?

Screenshot_2015-08-07-17-14-59_1.jpg

Vatanbilgidayardan alacağım.

Ayrıca ssd eksik kalmış sanırım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ssd oyunların ve bilgisayarının hızlı açılıp kapanmasını sağlayacaktır. Acelem yok diyosan ssd ye o kadarda gerek olmaz :)

Wow a yeni patch geliyor legion diye bu eklentiyle islemci cekirdekleri daha fazla kullanılmaya baslayacakmis forumlarda öyle okudum. Ssd konusuna gelince Loading sürelerini ssd etkiliyor diye biliyorum. Raidlere falan gireceksin Loading sürelerini kısaltman adına faydalı olacaktır

Wow a yeni patch geliyor legion diye bu eklentiyle islemci cekirdekleri daha fazla kullanılmaya baslayacakmis forumlarda öyle okudum. Ssd konusuna gelince Loading sürelerini ssd etkiliyor diye biliyorum. Raidlere falan gireceksin Loading sürelerini kısaltman adına faydalı olacaktır
Evet legion sabirsizlikla bekliyorum. Bi tavsiyen.varmi peki?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı