M mehmetalca35 Hectopat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 278 Yer Buca, İzmir, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 13 Nisan 2015 #11 Muhsin Bayram dedi: Hatanın ekran görüntüsünü alıp burada paylaşır mısınız? Ben de Lumia Recovery Tool ile denedim ve sorunsuz bir şekilde 8.1'e geri dönebildim. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleticem kaldırmıştım şimdi tüm bileşenleriyle kaldırıp tekrar yüklicem. Yüklerken bu şekilde hata alıyorum. Bu linkteki anlatılanları yaptım yine aynı sıkıntı.
Muhsin Bayram dedi: Hatanın ekran görüntüsünü alıp burada paylaşır mısınız? Ben de Lumia Recovery Tool ile denedim ve sorunsuz bir şekilde 8.1'e geri dönebildim. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleticem kaldırmıştım şimdi tüm bileşenleriyle kaldırıp tekrar yüklicem. Yüklerken bu şekilde hata alıyorum. Bu linkteki anlatılanları yaptım yine aynı sıkıntı.
Z zebani56 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 1 19 Mayıs 2015 #12 Yazılanlar çözüm olmadı maalesef, Sonunda çözülü alttaki linkte buldum, arama yaparken ilk bu forum karşıma çıktı diye üye olup paylaşmak istedim. WP Recovery Tool Karma Değeri Doğru Değil ÇÖZÜMÜ
Yazılanlar çözüm olmadı maalesef, Sonunda çözülü alttaki linkte buldum, arama yaparken ilk bu forum karşıma çıktı diye üye olup paylaşmak istedim. WP Recovery Tool Karma Değeri Doğru Değil ÇÖZÜMÜ
poseydonsss Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 553 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2015 #13 Bende gayet çalıştı. Hiç bir sıkıntım olmadan (hatta fotoğraflarımı, rehberimi, uygulamalarımı sildi geri yükledi ).
Bende gayet çalıştı. Hiç bir sıkıntım olmadan (hatta fotoğraflarımı, rehberimi, uygulamalarımı sildi geri yükledi ).