Wp kanalı oluşturup, okuyucuları davet etmek ve kitle elde etmek

esra166

Picopat
Daha fazla  
Wp kanalı açarak okuyucularımı davet etsem watpadd, kitappadden. Beni ve kitaplarını seven okuyucularımın bağış sistemi tarzında küçük desteklerde bulunmalarını istesem sizce yaparlar mı?

15-20 TL gibi. Okuyucum arttıkça belki atarlar bilmiyorum. Sizce mantıklı mı?

O nedir tam olarak?

Abonelik hizmeti sunan bir web servisi. Tıpkı YouTube'daki "Katıl" butonu gibi, insanlar sizin sayfanıza abone oluyorlar, istediğiniz tutarda ücret belirliyorsunuz.

Ücret talep etmeyecekseniz Wp kanalı mantıklı tabii kitleyi tutmak için.

Mantıklı değil bence, size para gönderecek kadar seven bir kitleniz varsa Patreon gibi araçları kullanmak hem daha mantıklı hem de yasal problem çıkarmaz.

Niye mantıklı değil, göndermezler değil mi?

O nedir tam olarak?

Abonelik hizmeti sunan bir web servisi. Tıpkı YouTube'daki "katıl" butonu gibi, insanlar sizin sayfanıza abone oluyorlar, istediğiniz tutarda ücret belirliyorsunuz.

Ücret talep etmeyecekseniz wp kanalı mantıklı tabii kitleyi tutmak için.

Hikayelerimi okumak için ama yapmazlar.

Abonelik hizmeti sunan bir web servisi. Tıpkı YouTube'daki "katıl" butonu gibi, insanlar sizin sayfanıza abone oluyorlar, istediğiniz tutarda ücret belirliyorsunuz.

Ücret talep etmeyecekseniz wp kanalı mantıklı tabii kitleyi tutmak için.

Yok mesela direkt ücret istemeyeceğim işte bana IBAN atıp bana destek olan okuyucularım için özel sahne yazacağım vb.

Niye mantıklı değil, göndermezler değil mi?

Hikayelerimi okumak için ama yapmazlar.

Yok mesela direkt ücret istemeyeceğim işte bana IBAN atıp bana destek olan okuyucularım için özel sahne yazacağım vb.
Onun yerine Buy Me A Coffee gibi siteler var. Bu gibi sitelerden kendi sayfanızı açarak link ile bağış isteyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı