Diğer Wraith 11.11 indirimleri

VXE Mad R'ı çok beğendim ama alırsam 8000hz kullanamam. Üstelik 36 gram olması da çok hafif geldi şuan kullandığım mouse 130 gram. Alsam mı almasam mı bilemedim tavsiyeniz varmı? Bunu almaz isem logitech g305 alacağım sanırım.

VXE Mad R'ı çok beğendim ama alırsam 8000hz kullanamam. Üstelik 36 gram olması da çok hafif geldi şuan kullandığım mouse 130 gram. Alsam mı almasam mı bilemedim tavsiyeniz varmı? Bunu almaz isem logitech g305 alacağım sanırım.
Bugün elime ulaştı Mad R. Teknik anlamda anlamadığımdan birşey diyemem ama mouse baya kaliteli hissettiriyor bence. Tıklama hissi önceki kullandığım fason üretim mouselara göre baya iyi. İlk elime aldığımda 36gr olmasından dolayı oyuncak gibi geldi :) Tüy gibi gerçekten. Almayı düşünürsen bence alınabilir bir mouse

Mad R veya Dragonfly F1 Pro bakabilirsin. F1 Pronun malzeme kalitesi, Mad R modeline göre daha iyi gibi geldi bana ama F1 Pro 8000 hz değil bilgin olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı