Daha çok calm aim oynuyorum
2025 yılında hala en iyisi olarak kabul ediliyor.
Control istiyorsanız soa hybrid alabilirsiniz.
Kaynak gösterdiğin site sadece Razer, logi, SS, Corsair ürünlerini test ediyor. Artisan varken QCK nedir?
Kaynak gösterdiğin site sadece Razer, logi, SS, Corsair ürünlerini test ediyor. Artisan varken QCK nedir?
Hocam Artisan ninja FX i çok duyuyorum onu bu kadar popüler yapan özelliği nedir ve TR de ona benzer hangi mousepadler var.
Site güvenilir bir site midirKendisi var. Taban/yüzey kalitesi olarak en tepe marka. Tabiri caizse işin babası.
Artisan FX Zero Poron Mousepad
Artisan FX Zero Poron Mousepad özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Site güvenilir bir site midir?
Site güvenilir bir site midir
Artisan alacağına Qck 3 tane alırsın. Normal bir fps oyuncusu için gereksiz bir mousepad. Lütfen önerilerimizi bütçeye göre yapalım.Control istiyorsanız SoA hybrid alabilirsiniz.
Kaynak gösterdiğin site sadece Razer, Logi, SS, Corsair ürünlerini test ediyor. Artisan varken QCK nedir?
Artisan alacağına QCK 3 tane alırsın. Normal bir FPS oyuncusu için gereksiz bir mouse pad. Lütfen önerilerimizi bütçeye göre yapalım.
Bütçeye yakın mousepadlerden bahsederken, konuya direkt Artisan ile giriş yaptı arkadaşımız, benim attığım Valorant linkinde zaten en çok kullanılan Mousepad Artisan, ben bütçeyi aştığı için bahsetmedim. Bütçeyi aşmasına rağmen onunla yarışır bir mousepaddir Qck, ondan daha iyi bile olabilir, yıllardır tercih edilmesine şaşmamalı.Kardeşim, adam zaten Türkiye'de olduğunu göstermek için attı. 2 3 mesajda da gerek yok diye belirtti. Ne bu çaba? Öneri bile değildi bu.
Bütçeye yakın mousepadlerden bahsederken, konuya direkt Artisan ile giriş yaptı arkadaşımız, benim attığım Valorant linkinde zaten en çok kullanılan mouse pad Artisan, ben bütçeyi aştığı için bahsetmedim. Bütçeyi aşmasına rağmen onunla yarışır bir mousepaddir QCK, ondan daha iyi bile olabilir, yıllardır tercih edilmesine şaşmamalı.
2025 yılında hala en iyisi olarak kabul ediliyor.
Artisan varken QCK nedir?
Artisan Esptiger'dan bile haberin yok herhalde.
Site güvenilir de bu kadara çıkmaya gerek yok. Ben sorduğunuz için attım. Bütçe varsa mouse tarafına yatırmanız daha iyi olur.
Güvenli, ama çok pahalı ben önermem. Koleksiyonluk bir ürün bana göre.