Wraith Ace Sunset vs SOA Hybrid

• Konuyu başlatan Dutqi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 173
Control istiyorsanız soa hybrid alabilirsiniz.

Kaynak gösterdiğin site sadece Razer, logi, SS, Corsair ürünlerini test ediyor. Artisan varken QCK nedir?

Teşekkürler İyzico 200 TL indirimi ile 1150'ye geldi fiyatı da uygun eğer alışamama olursa zaten iade kabul ediyorlarmış.

Kaynak gösterdiğin site sadece Razer, logi, SS, Corsair ürünlerini test ediyor. Artisan varken QCK nedir?

Hocam Artisan ninja FX i çok duyuyorum onu bu kadar popüler yapan özelliği nedir ve TR de ona benzer hangi mousepadler var.

Hocam Artisan ninja FX i çok duyuyorum onu bu kadar popüler yapan özelliği nedir ve TR de ona benzer hangi mousepadler var.

Kendisi var. Taban/yüzey kalitesi olarak en tepe marka. Tabiri caizse işin babası.

Kardeşim, adam zaten Türkiye'de olduğunu göstermek için attı. 2 3 mesajda da gerek yok diye belirtti. Ne bu çaba? Öneri bile değildi bu.
Bütçeye yakın mousepadlerden bahsederken, konuya direkt Artisan ile giriş yaptı arkadaşımız, benim attığım Valorant linkinde zaten en çok kullanılan Mousepad Artisan, ben bütçeyi aştığı için bahsetmedim. Bütçeyi aşmasına rağmen onunla yarışır bir mousepaddir Qck, ondan daha iyi bile olabilir, yıllardır tercih edilmesine şaşmamalı.

Bütçeye yakın mousepadlerden bahsederken, konuya direkt Artisan ile giriş yaptı arkadaşımız, benim attığım Valorant linkinde zaten en çok kullanılan mouse pad Artisan, ben bütçeyi aştığı için bahsetmedim. Bütçeyi aşmasına rağmen onunla yarışır bir mousepaddir QCK, ondan daha iyi bile olabilir, yıllardır tercih edilmesine şaşmamalı.

Moderatörler silmese keşke mesajlarımı da anlayabilsen. Adam sordu adam. Türkiye'de benzeri var mı diye. Ben de aynısı var diye linki attım. İlk mesajda ne demişim?

Dünyanın en iyi mousepadi QCK diye absürt bir ithamda bulunduğun için @Deiinzz hocamla beraber Artisan varken QCK ne dedik.

2025 yılında hala en iyisi olarak kabul ediliyor.

Artisan varken QCK nedir?

Artisan Esptiger'dan bile haberin yok herhalde.

KS’de Türkiye'de benzeri var mı? Diye sorduğu için aynısı var diye linkini bıraktım. Ardından yine @Deiinzz hocamla ne dedik?

Site güvenilir de bu kadara çıkmaya gerek yok. Ben sorduğunuz için attım. Bütçe varsa mouse tarafına yatırmanız daha iyi olur.

Güvenli, ama çok pahalı ben önermem. Koleksiyonluk bir ürün bana göre.

Yani şunu 10 yaşında çocuk okusa anlardı. Diğer konularda yaşın kadar mouse kullandım diye diğer kullanıcılara hakaret etmeye benzemiyormuş değil mi? Uğraştırdığın işe bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı