Wraith Ace Sunset vs SOA Hybrid

Kusura bakma ama sen profesyonellerin ürünleri iyi olduğu için kullandığını mı sanıyorsun acaba? Hepsi ya alışkanlıktan ya da sponsorluktan dolayı kullanıyor.

Teşekkürler hocam SOA hibrit aldım bakalım nasıl bir parcaymis beyaz aldım umarım çok kirlenmez

Kusura bakma ama sen profesyonellerin ürünleri iyi olduğu için kullandığını mı sanıyorsun acaba? Hepsi ya alışkanlıktan ya da sponsorluktan dolayı kullanıyor.
Sırf sponsor diye kötü ürün kullanmaz dostum oyuncular, bir tane clutch kaçırdıklarında Dünya'yı yakıyorlar. Artisan'da kötü o zaman, sponsor olduğu için mi Valorant da en çok kullanılan mousepad? hahahhaha.

Xantares utanmasa hala 4 mouse birleştirip yaptığını kullanacak da yok işte, an la mı yor.
Kalitelidir ki kullanıyor, sorun yaşasaydı eğer değiştirirdi ki Xantares dm de bile kanser olan bir oyuncu, bu sizin "eski alınmaz ve alışkanlıktır" tezinizi çürütüyor. Beni desteklediğin için teşekkürler dostum.

Ne kalitelisinden bahsediyorsun? 4 tane ofis faresini birleştirip kullanıyordu alışkanlığından dolayı. DM oynarken kanser olmasının konuyla ne alakası var?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum bir insanın az bile bilgisi olsa millete bakarak ürün almaz. Bu kadar mı bilgi sahibi değilsin milletin eline bakarak ürün alıyorsun? O oyuncuların kendisine sor onlar bile alışkanlık der. Ve sponsor diye kötü ürün kullanmazlar diyorsun ya, sana o paraları verseler ürünle beraber uyursun haberin yok.

Ne kalitelisinden bahsediyorsun? 4 tane ofis faresini birleştirip kullanıyordu alışkanlığından dolayı. DM oynarken kanser olmasının konuyla ne alakası var?
Kullandığı ürün sırf sponsor veya alışkanlık diye kullanacak profilde bir oyuncu değil Xantares, DM'de bile çıldıran bir oyuncu kötü bir mouseyi eline almaz, en ufak bir sıkıntı durumunda Xantares gibi bir profildeki oyuncu, mouseyi parçalara ayırır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…